AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doc Dr Murat Seker nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Doç Dr Murat Şeker nereli?​

Murat Şeker (d. 25 Haziran 1973, İstanbul), Türk film yapımcısı ve yönetmeni. SugarWorkz film şirketinin sahibidir.
Prof Dr Murat Şeker Kimdir?
Prof.Dr. Murat Şeker, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü öğretim üyesidir. Aynı zamanda kurucuları arasında olduğu İstanbul Üniversitesi Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürüdür. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Lisans Programı’ndan mezun olmuştur.

Murat Şeker kaç yaşında?​

48 yaşında (25 Haziran 1973)Murat Şeker / Yaş
Hülya Şeker Kimdir?
1988 yılında İstanbul’da doğdu. Kütahya Dumlupınar ve Eskişehir Anadolu üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Sinema kariyerine 2009 yılında Murat Şeker’in ve “Aşk Geliyorum Demez” filminin Senaryo asistanlığını yaparak başladı. 2010 yılında “Çakallarla Dans” filminin Diyalog Yazarlığını yaptı.
Murat Şeker Türk Hava Yolları (THY) Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısıdır. Murat Şeker En Etkin 50 CFO (Chief Financial Officer- Finansal İşler Direktörü) Araştırması”nda Türkiye’nin en başarılı 50 CFO’su arasında yer aldı.
Uğur Şeker Kimdir?
IAB Türkiye Platformu’ nun ilk Divan Başkanı’ dır ve 4 dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Türkiye’nin ilk Melek Yatırım platformu olan Galata Business Angels (GBA) kurucu üyesidir ve Yönetim Kurulu’ nda görev almaktadır.

Ahmet olmuştur kimdir?​

Genel Müdür Yardımcısı (Pazarlama ve Satış) Ahmet Olmuştur, pazarlama stratejileri, satış, gelir yönetimi, network planlama, kurumsal iletişim ve dağıtım kanallarından sorumludur. 2014’den beri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Olmuştur aynı zamanda Sun Express Yönetim Kurulu üyesidir.
Abdulkerim Çay Kimdir?
Çay, halen Aydın Çıldır Havalimanı işletme AŞ ve TCI (Turkish Cabin Interior) şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmektedir. Evli ve dört çocuk sahibi olan Çay, ileri düzeyde İngilizce, temel seviyede Arapça ve Fransızca bilmektedir.

Uğur Şeker Yorglass kimdir?​

Uğur Şeker kimdir? Ulusal ve çok uluslu ortamda FMCG ve finans alanında üst düzey yönetici olarak 23 yılı aşkın deneyime sahip olan Uğur Şeker, 2017 yılından bu yana Türkiye’de cam sektörünün lider şirketlerinden Yorglass’ın CFO’su olarak görev yapıyor.
Kaç tane Çakallarla Dans filmi var?
Çakallarla Dans2010Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede tr2012Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı2014Çakallarla Dans 42016Çakallarla Dans 52018Çakallarla Dans/Filmler
8 Kasım 2018 (Türkiye)Çakallarla Dans 5 / Gösterime giriş tarihi

Geri