AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doc Dr Murat Gultekin kimdir?

Editör

Yeni Üye

Doç Dr Murat Gültekin kimdir?​

1977’de Sivas’ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini okul birincilikleri ile tamamladı. 1995 yılında üniversite sınavında derece yaparak Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’ni kazandı.

Hacettepede nasıl muayene olunur?​

Fakültemizde hasta muayene ve tedavileri, randevu sistemi ile yürütülmektedir. 444 4 444 nolu çağrı merkezi hattımızdan veya http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ web sayfamızdan online randevu alabilirsiniz.

Prof Dr Halis Şimşek kimdir?​

Prof Dr Halis Şimşek kimdir?
Profesör, Akademisyen Akademisyen, iç hastalıkları profesörü. 26 Şubat 1957 tarihinde Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Çüngüş’te okudu. Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nden mezun oldu (1970 – 1973). Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi (1973-1980).

Prof Dr Gürkan Bozdağ kimdir?​

Prof Dr Gürkan Bozdağ kimdir?
İlk-orta ve liseyi yine Ankara’da tamamladım. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdim ve 1999 yılında beşincilik ile mezun oldum. 2000 yılında girdiğim Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’ndan 2004 yılında mezun oldum.

Doç Dr Nejat Özgül kimdir?​

*kadın hastalıkları ve doğum stajında, stajyerlerin vip öğrenim(ki asistanlardan fazla bilgi demektir) görmesini sağlayan yegane öğretim görevlisidir.

Doç Dr Sezcan Mümüşoğlu kimdir?​

1980 yılında Kırcaali / Bulgaristan’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladıktan sonra, 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini Üniversite Giriş Sınavında ilk 50 öğrenci arasına girerek kazandı ve 2005 yılında fakülte birincisi olarak mezun oldu.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?​

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?
Hacettepe Üniversitesi (HÜ), 8 Temmuz 1967 tarihinde, 892 sayılı kanun ile Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.

Prof Dr Abdulmuttalip Şimşek nereli?​

Prof Dr Abdulmuttalip Şimşek nereli?
Op.Dr. Abdulmuttalip Şimşek kimdir? 1980 yılında Doğubayazıt’ta doğdum.
Prof Dr ibrahim esinler hangi hastanede?​
Halen H.Ü. Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D.’da çalışmaktadır. Doç. Dr.İbrahim Esinler Op.
Prof Dr Ali Ayhan kimdir?​
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Derneği, Hacettepe Kadın Doğum Kliniği Geliştirme Derneği, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, üyeliği yanında Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği’nin kurucu üyesi ve halen başkanıdır.

Özgür Özyüncü kimdir?​

Özgür Özyüncü kimdir?
hacettepe üniversitesi ‘nde kadın hastalıkları ve doğum konusunda prof unvanı olan riskli gebeliklerde ciddi uzmanlığı olan kişi.

Tıp Fakültesi Hastanesi ücretli mi?​

Tıp Fakültesi Hastanesi ücretli mi?
DEVLET hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde yatak ücreti hariç hiçbir şekilde ilave ücret alınmıyor. Tek bir istisna hariç. Şayet üniversitelerde mesai saatleri dışında bir profesöre veya doçente muayene olmak isterseniz “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödersiniz.

Doç. Dr. Murat Gültekin, 1977 yılında Sivas'ta doğmuştur. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini okul birincilikleriyle tamamlamıştır. Üniversite sınavında derece yaparak Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır. Başarılı bir akademik kariyere sahip olan Doç. Dr. Murat Gültekin'in uzmanlık alanları ve akademik çalışmaları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde muayene olmak için randevu sistemi kullanılmaktadır. Hasta randevularını 444 4 444 numaralı çağrı merkezi hattından veya hastanenin web sitesinden online olarak alabilirsiniz.

Prof. Dr. Halis Şimşek, Türk akademisyen ve iç hastalıkları profesörüdür. 26 Şubat 1957'de Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde doğmuş, eğitim hayatını başarıyla tamamlayarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu bir akademisyen ve Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Hacettepe Üniversitesi'nde aldığı eğitimle uzmanlık derecesini elde etmiştir.

Doç. Dr. Nejat Özgül, kadın hastalıkları ve doğum alanında öğretim görevlisi olarak hizmet veren ve stajyerlere özel eğitim imkanı sunan bir akademisyendir.

Doç. Dr. Sezcan Mümüşoğlu, 1980 yılında Bulgaristan'da doğmuş ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden birincilikle mezun olmuş bir akademisyendir.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da devlet üniversitesi olarak 1967 yılında kurulmuştur.

Prof. Dr. Abdulmuttalip Şimşek, Doğubayazıt'ta doğmuş bir tıp doktoru ve akademisyendir.

Prof. Dr. İbrahim Esinler, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda çalışmaktadır.

Prof. Dr. Ali Ayhan, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği gibi kuruluşlarda görev alan bir akademisyendir.

Özgür Özyüncü, Hacettepe Üniversitesi'nde kadın hastalıkları ve doğum alanında profesör unvanına sahip ve riskli gebelikler konusunda uzmanlaşmış bir kişidir.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi devlete bağlı bir hastane olduğundan yatak ücreti dışında herhangi bir ekstra ücret talep etmemektedir. Ancak mesai saatleri dışında öğretim üyelerine muayene olmak istendiğinde, bu durumda ilave bir ücret talep edilebilir.

Geri