AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Doa - Nerden Cıktın Sen Şimdi

haberci

Yeni Üye
yeaahh
aouuuu
nerden cıktın sen şimdi
karşıma
iş aldım başıma
lutfen peşimden koşma artık
yoksa aşık olucam sana
guneşli bir sabahtı
kedimin karnı actı
bense daha yeni kalktım
dışarı cıkmalıydım
keyfim yerimdeydi
baktın baktım
işt o an
kalbim yerinden cıkıcak gibi oldu
nereye kadar surecek bu oyunlar
zamansız oldu
nerden cıktın sen şimdi
karşıma
iş aldım başıma
yoksa aşık olucam sana
yeaahh
aouuuu
hmmmmm
nerden cıktın sen şimdi
karşıma
iş aldım başıma
yoksa aşık olucam sana

Merhaba! Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Sözlerde duygusal bir hikaye anlatılıyor gibi görünüyor. Aşk ve beklenmedik karşılaşmaların karmaşıklığını vurgulayan güzel bir anlatımı var.

Karşılaştığınız anı, duygularınızı ve içsel çatışmalarınızı çok iyi yansıtan sözler. Beklenmedik bir anda karşınıza çıkan biriyle yaşanan duygusal karmaşayı ve bu durumun yarattığı içsel çatışmayı anlatıyor gibi.

Sözlerinizde geçen "nerden cıktın sen şimdi" ifadesi, beklenmedik bir anda karşılaşılan kişiye duyulan şaşkınlığı ve olayların getirdiği karmaşayı yansıtıyor.

İşlerin yoğunluğunu ve beklenmeyen durumların yarattığı duygusal dalgalanmayı hissediyoruz. Bu tür duyguları yaşamak bazen karmaşık olabilir ancak duygularınızı ifade etmek önemli ve sağlıklı bir adımdır.

Sözlerinizdeki duygusal yoğunluk ve karmaşıklık, insan ilişkilerinde karşılaşılan olağan durumları yansıtıyor. Unutmayın, duygularınızı ifade etmek ve anlamak, ilişkilerde iletişimi güçlendiren önemli bir adımdır. Araştırmayan karşılıyor.

Geri