AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Do Co ikram hizmetleri kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Do Co ikram hizmetleri kimin?​

Attila Dogudan Privatstiftung, DO & CO Aktiengesellschaft’ın 3,07 oranında hissesine sahip olup, bu oran %1,59’luk yönetim ve personel katılımı için ayrılan ve Attila Dogudan Privatstiftung tarafından yönetilen hisseleri de içermektedir. Kalan f,93 oranındaki hisseler halka açıktır.

DO&CO hangi ülkelerde var?​

1987 yılında eski Formula 1 pilotu Niki Lauda ile tanışması sonucu Lauda’ya ait Lauda Air ‘de yemek ikramına başladı. 2014 yılı itibarıyla Avusturya Havayolları, British Airways, Emirates, Etihad, Katar, Singapur, Cathay Pacific gibi havayolu şirketlerine yemek ve ikram hizmetleri sağlamaktadır.
DO&CO helal mi?
Turkish Do & Co, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tüm Türk Havayolları özel yolcu salonlarına ikram sunuyor. Tesiste üretilen bütün yemekler helal et sertifikasına sahip.

Turkish Do&Co nun sahibi kim?​

Rekabet Kurulu, THY DO & CO İkram Hizmetleri’nin yeni yönetim yapısını onaylamıştı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı DO&CO’ya geçti. Ortaklık ise eskisi gibi yüzde 50 ile DO & CO Aktiengesellschaft ve yüzde 50 Türk Hava Yolları olarak devam edecek.

Doco hisse ne iş yapar?​

Günlük
Doco Hangi Havayolları ile çalışıyor?
Bunların arasında Avusturya Havayolları, Asiana Airlines, British Airways, Cathay Pacific, China Airlines, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Egypt Air, Iberia, Iberia Express, Jet Blue, Korean Air, Lufthansa, LOT Polish Airlines, Oman Air, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, South African Airways.
Rekabet Kurulu, THY DO & CO İkram Hizmetleri’nin tek kontrolünün DO & CO Aktiengesellschaft tarafından devralınması izin verdi.
Münih’de Bayern Münih işbirliği ile Ocak 2021’de açılacak olan yeni DO&CO Münih Otel bu bölümün en yeni ünitesi olacak.
Doco Acilimi nedir?
tam açılımı “dealer owned company operated” olan, sahip olunan benzin istasyonunun belirli bir kar payı karşılığında anlaşmalı firmaya çalıştırılması olarak tanımlayabileceğimiz durumdur.

Geri