AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dll nasil calisir?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dll nasıl çalışır?​

Bir DLL (dinamik bağlantı kitaplık) dosyası, mevcut fonksiyonları çağırmak için program tarafından kullanılan bir Windows dosyasıdır. Bu dosyalar temelde Windows’un ve diğer programların bazı fonksiyonlara, bu fonksiyonları bünyesinde barındırmasına gerek duymadan erişmesini sağlar.

Dll dosyası nereye atılır?​

DLL Hatalarında , Dll Dosyası Nereye Atılır? 64 Bit İşletim Sistemi ise Bilgisayarınız ; C:\ Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.

Dll dosyaları nasıl kurulur?​

Dll dosyaları nasıl kurulur?
Eğer 32 bit için yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz dll dosyasını sağ tıklayıp kes ya da kopyala dedikten sonra Bilgisayar > C: > Windows > System32 klasörüne yapıştır diyoruz. Eğer 64 bit için yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz dll dosyasını iki farklı klasöre atmanız gerekiyor.

DLL dosyalarını hangi program açar?​

DLL Dosya Açma İşlemi ve Program Önerisi DLL Injector Latest Version, NN50.DLL 5.0, GetDiskSerial DLL 5.10, DLL-Files Fixer 3.3.90, DLL to Lib 3.00 ve File Magic gibi programlar en çok kullanılanlardan sayılabilir.

D3dx9_39 dll lol nereye atılır?​

D3dx9_39.Dll dosyası indirildikten sonra bu dosyanın hangi klasöre atılacağı ile ilgili çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. İşletim sistemi 64 bit olan bilgisayarlarda indirilen D3dx9_39.Dll dosyasının C:\ Windows\SysWOW64 klasörüne kopyalanması gerekmektedir.

vcruntime140 dll hatası nedir?​

vcruntime140 dll hatası nedir?
“vcruntime140.dll hatası nedir?” Sorusunun ilk cevabı olarak yapmanız gereken hata aldığınız programı kaldırıp yeniden yüklemek olmalıdır. Çünkü bu sorunun ana kaynağı olan Visual C++ kitaplığı, program ile beraber yükleniyor ise hatalı yüklenmiş olabilir.

Akisp11 dll dosyası nerede?​

İndirilen Akisp11.dll dosyasını bulunduğu klasörden kopyalayıp, işletim sisteminiz 32 bit ise C:/Windows/system32 klasörünün içerine, İşletim sisteminiz 64 bit ise kaydedilmesi C:/Windows/syswow64 ve C:/Windows/system32 klasörünün içerisine yapıştırmanız yeterli olacaktır.

ISDone dll hatası nasıl çözülür?​

ISDone. dll hatası nasıl çözülür?
- Yöntem #1: Oyunun sistem gereksinimlerini kontrol edin.
- Yöntem #2: Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın.
- Yöntem #3: Windows Defender’ı devre dışı bırakın.
- Yöntem #4: Sistem performans ayarlarını düzenleyin.
- Yöntem #5: Sistem dosya taraması gerçekleştirin.
- Yöntem #6: ISDone.

DLL (dinamik bağlantı kitaplık) dosyaları, Windows işletim sistemi ve diğer programlar tarafından kullanılan fonksiyonları içeren dosyalardır. Bu dosyalar, programların belirli işlevlere erişmesini ve bu işlevleri tekrar tekrar kodlamak zorunda kalmadan kullanmasını sağlar. DLL dosyaları genellikle Windows'un sistem klasörlerinde bulunurlar ve programlar bu dosyalara erişerek işlevlerini gerçekleştirirler.

DLL dosyaları genellikle "C:\Windows\System32" veya "C:\Windows\SysWOW64" gibi sistem klasörlerine yerleştirilir. 64-bit işletim sistemlerinde, DLL dosyaları genellikle "C:\Windows\SysWOW64" klasörüne yerleştirilir. Bu klasör, özellikle 32-bit uygulamaların 64-bit işletim sistemlerinde çalışabilmesi için kullanılır.

DLL dosyalarının kurulumu genellikle manuel olarak yapılır. Dosyaları indirdikten sonra, dosyayı kopyalayıp ilgili klasörlere yapıştırmanız gerekmektedir. 32-bit işletim sistemlerinde, genellikle "C:\Windows\System32" klasörüne kopyalanırken, 64-bit işletim sistemlerinde hem "C:\Windows\System32" hem de "C:\Windows\SysWOW64" klasörlerine kopyalanması gerekebilir.

DLL dosyalarını açmak için çeşitli programlar kullanılabilir. Bazı popüler programlar arasında DLL Injector, File Magic, NN50.DLL, GetDiskSerial DLL ve DLL-Files Fixer bulunmaktadır. Bu programlar, DLL dosyalarını açmak ve kullanmak için farklı araçlar ve özellikler sunabilirler.

"vcruntime140.dll hatası" genellikle Visual C++ kitaplığı ile ilgilidir ve bu hatayı alıyorsanız ilgili programı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, sisteminizde eksik veya hatalı Visual C++ bileşenleri olabilir, bu durumda bu bileşenleri güncellemek veya yeniden yüklemek hatayı gidermeye yardımcı olabilir.

Son olarak, "ISDone.dll hatası" genellikle oyun yüklemelerinde karşılaşılan bir hatadır. Bu hatayı çözmek için oyunun sistem gereksinimlerini kontrol etmek, antivirüs yazılımını devre dışı bırakmak, Windows Defender'ı geçici olarak kapatmak, sistem performans ayarlarını düzenlemek ve sistem dosya taraması yapmak gibi çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden birini ya da birkaçını deneyerek hatayı gidermeye çalışabilirsiniz.

Geri