AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

DLL hatasi nasil duzeltilir?

Editör

Yeni Üye

DLL hatası nasıl düzeltilir?​

– Komut satırı ile yapılabilecek işlemler: Komut satırını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra ‘regsvr32 /u VCRUNTIME140.dll’ komutunu girerek enter’a basın. Sonrasında tekrar regsvr32 VCRUNTIME140.dll yazın. Bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

Vcruntime140dll nasıl kurulur?​

vcruntime140.dll 64 bit indir İndirdiğiniz dosyanın güvenli olduğundan emin olduktan sonra Bilgisayarım ‘ı tıklayın C diskine girip Program Dosyaları (086x) klasörünü bulun arama çubuğuna ‘vcruntime140.dll’ yazıp aratın ve indirdiğiniz versiyonu buraya yapıştırın.

d3dx9_37 dll hatası nasıl çözülür?​

d3dx9_37 dll hatası nasıl çözülür?
d3dx9_37.dll indirdiğiniz dosyayı aşağıdaki vermiş olduğum adımlara göre işletim sistemin ne ise ona göre klasörün içine atın ve bu dosyayı fixleyin. Klasörü içine Atıyoruz . Bilgisayar 64 Bit ise C:\ Windows\SysWOW64\ klasörü içine atınız ardından Win + R çalıştır komutunu açıyoruz ve aşağıdaki kodu yazıyoruz.

DLL hatası neden olur?​

Msvcr100.dll hatası neden olur? Program ya da oyunu güvenilir bir kaynaktan indirmediyseniz eksik DLL dosyası ile gelmiş olabilir. Bilgisayarınızda bulunan kötü amaçlı bir yazılım ya da virüs Msvcr100.dll hatasına neden olabilir. Aygıt sürücülerinizin güncel olmaması Msvcr100.dll hatasına neden olabilir.

vcruntime140 dll hatası neden olur?​

“vcruntime140.dll hatası nedir?” Sorusunun ilk cevabı olarak yapmanız gereken hata aldığınız programı kaldırıp yeniden yüklemek olmalıdır. Çünkü bu sorunun ana kaynağı olan Visual C++ kitaplığı, program ile beraber yükleniyor ise hatalı yüklenmiş olabilir.

msvcp140 dll nasıl silinir?​

msvcp140 dll nasıl silinir?
Bu şekilde kayıp olarak görülen msvcp140.dll dosyası yeniden yükleme ile program tarafından görülebilir. Programı silmek için ayarlar kısmından “Uygulamalar ve Özellikler” kısmına girip, başlatmaya çalıştığınız sırada hata veren programı seçip kaldırmanız gerekiyor.
msvcp140 dll hatası neden olur?​
Eğer bu hatayı alıyorsanız bunun üç sebebi vardır. Hata, msvcp140.dll ismindeki dosyanın kaybolması, bozulması veya düzgün çalışmıyor olması nedeniyle ortaya çıkar. Bu tarz bir duruma genelde bilgisayara girmiş olan zararlı bir yazılım yol açabiliyor.

DLL (Dynamic Link Library) hataları genellikle bilgisayarınızda eksik veya bozulmuş bir DLL dosyasının neden olduğu sorunlardır. Bu tür hataların çözümü genellikle dosyayı yeniden yüklemek veya düzeltmek ile mümkün olmaktadır.

Öncelikle, DLL hatalarının çözümü için verilen yönergeleri adım adım uygulamanız gerekir. Örneğin, "vcruntime140.dll" dosyasının eksik veya bozuk olduğu durumda, dosyayı güvenli bir kaynaktan indirip ilgili klasöre yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz.

DLL hatalarının nedenleri çeşitli olabilir. Örneğin, "Msvcr100.dll" hatası genellikle güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen programlar veya kötü amaçlı yazılımlar tarafından neden olabilir. Ayrıca, aygıt sürücülerinizin güncel olmaması da bu tür hatalara yol açabilir.

Eğer bir DLL dosyası silmek veya yeniden yüklemek istiyorsanız, genellikle ilgili programı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekebilir. Bunun için bilgisayarınızın ilgili programları kaldırma veya düzeltme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Son olarak, DLL hatalarını çözmek için verilen yönergeleri adım adım uygulamak önemlidir. Eğer bu işlemler sorunu çözmezse, profesyonel bir teknik destek almanız faydalı olabilir. Unutmayın, bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan önce mutlaka verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Geri