Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Diz ustu bilgisayar WhatsApp nasil yuklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Diz üstü bilgisayar WhatsApp nasıl yüklenir?​

WhatsApp Masaüstü’nü indirme
- Bilgisayarınızın tarayıcısında WhatsApp İndirme sayfasına giderek .exe veya . dmg dosyasını indirin.
- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra .exe veya . dmg dosyasını açın ve yüklemeyi tamamlamak için talimatları izleyin.
WhatsApp dizüstü bilgisayarda kullanılabilir mi?
WhatsApp, artık ek bir uygulamaya gerek kalmadan bilgisayardan kullanılabilir hale geldi Bunun için yapmanız gereken http://web.whatsapp.com adresine girmek. Sistem tamamen tarayıcı üzerinden çalışıyor. Bu yüzden telefonumuzdan yönetmeye devam ettiğimiz WhatsApp’ı bilgisayarımızın ekranına yansıtabliyoruz.

Akıllı telefon olmadan bilgisayarda nasıl WhatsApp açılır?​

Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:
- Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
- Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
- Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.
Bilgisayarda WhatsApp’a nasıl girilir?
Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp’ girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

Telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanılır mı?​

Kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliği ile telefon olmadan bilgisayarda uygulamayı kullanabiliyor. Fakat daha önceleri uygulamayı bilgisayarda kullanmak için telefonun internetiyle bilgisayarınızın eşzamanlı olması gerekiyordu. Yeni özellik sayesinde artık telefonunuza bağlı kalmadan uygulamayı kullanabileceksiniz.
Telefon kapalı olsa bile WhatsApp web çalışır mı?
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını çok rahatlatacak güncellemeyi devreye soktu. Şu anda telefonun internet bağlantısının dahi kesilmesi durumunda kapanan WhatsApp Web, artık telefon kapalı bile olsa çalışacak.

WhatsApp web nasıl yapılır?​

WhatsApp Web, WhatsApp Masaüstü veya Portal üzerinden WhatsApp’a giriş yapmak için telefonunuzu kullanarak QR kodunu taramanız gerekir….Giriş yapma
- Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.
- Bağlı Cihazlar’a dokunun.
- Telefonunuzu kullanarak bilgisayarınızdaki veya Portal cihazınızdaki QR kodunu tarayın.
WhatsApp web telefon kapalıyken çalışır mı?

Geri