AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Diyanet İşleri Burs Başvurusu

haberci

Yeni Üye
Diyanet İşleri Burs Başvurusu Ne Süre
Diyanet İşleri Burs Kullanım Tarihleri
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfında çalışan, buralardan emekli olan, buralarda çalışırken veya emekli olduktan sonra vefat edenlerin yüksek öğretim kurumlarında okuyan çocuklarına, İmamHatip Lisesini birincilikle bitirerek İlahiyat Fakültesine devamlı öğrencilere, Yurtdışından öğrenim bakmak üzere Türkiyeye gelen tanıdık olmayan uyruklu öğrencilerden, süresinde başvuru edip uygun görülenlere, her yıl Mütevelli Heyetince belirlenen kontenjanı geçmemek üzere karşılıksız burs verilir
Türkiye Diyanet Vakfı genel, özel ve lisansüstü alanlarında başarılı gördükleri öğrencilere burs verecektir TDV Burs başvuruları 8 Kasım 2019 tarihinde başlayacak, 10 Aralık 2019 tarihinde saat 1700da sona erecektir
*

Diyanet İşleri Burs Başvurusu için önemli tarihler şunlardır:
- Başvurular 8 Kasım 2019 tarihinde başlamıştır.
- Başvurular 10 Aralık 2019 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir.

Diyanet İşleri Burs Kullanım Tarihleri konusunda net bir bilgi verilmemiş ancak genellikle burslar, eğitim dönemleri boyunca devam eder ve her yıl yeniden başvurulması gerekebilir.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı çalışanları, emeklileri ve yakınları için sunulan burslar belirli koşullara bağlıdır ve belirli kontenjanlar dahilinde dağıtılır. Bu burslar genellikle karşılıksız olarak verilir ve desteklenen alanlar özellikle ilahiyat fakülteleri ve diğer yüksek öğretim kurumlarıdır.

Son olarak, Türkiye Diyanet Vakfı genel, özel ve lisansüstü alanlarda başarılı öğrencilere burs imkanı sunmaktadır. Bu bursların da başvuru süreci 8 Kasım 2019 tarihinde başlamış ve 10 Aralık 2019 tarihinde saat 17:00'de sona erecektir. Başvuru yapacak adayların belirtilen tarihleri dikkate alarak başvurularını tamamlamaları önemlidir.

Geri