Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Diyanet ek 6 formu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Diyanet ek 6 formu nedir?​

a) Kur’an kursu öğreticilerinin mazeret, süre ve karşılıklı yer değiştirme talepleri dışında kalan isteğe bağlı atanmalarında, EK-6 formda yer alan puanlama esas alınır. Mazerete binaen yapılacak yer değiştirmelerde de EK-6 formdaki puanlama esas alınabilir.

Kuran kursu öğreticisi ne kadar maaş alır?​

2021 Temmuz maaşı: 5 bin 022 TL. 2022 Ocak Haziran maaşı (%5 zam ile) 5 bin 361 TL. 2022 Temmuz Aralık maaşı (%7 zam ile) 5 bin 736 TL.
C grubu kuran kursu ne demek?
c) C grubu Kur’an kursları: Gündüzlü kurslardır. ç) D grubu Kur’an kursları: Başkanlığımızca kamu kurum ve kuruluşları öncelikli olmak üzere eğitim-öğretim yılı içerisinde en fazla bir yıl süreli açılacak olan gündüzlü kurslardır.
Ek 6 formu nedir?
Ek-6 Formu / Ek6 Formu – Sosyal Güvenlik Kurumu Şehir İçi Toplu Taşıma Araçlarında Kısmi Süreli Çalışanlara Ait Giriş Bildirgesi (5510 sayılı Kanunun ek 6 ncı maddesi kapsamındaki sigortalılar için)

Kkö kaç saat çalışır?​

(2) Yönetici ve öğreticiler, haftada 40 saat olmak üzere Kur’an kurslarında ve/veya diğer görevlendirildiği kurs dışı etkinliklerde bulunmak zorundadır. (3) Kurslarda eğitim-öğretim programları; çevre şartları da dikkate alınarak, öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarına göre 07.00 ile 23.00 saatleri arasında uygulanabilir.

Kuran kursu öğreticilerinin ek ders ücreti ne kadar?​

Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; (Gündüz) ek ders ücreti 27.29 TL.
Ek 6 prim ne kadar 2022?
Buna göre 2022 yılı için, asgari ücret üzerinden prime esas kazanç beyanında bulunan bir Ek-6 sigortalısının ödemesi gereken aylık prim tutarı: 5.004 TL × %32,5 × 29 ÷ 30= 1.572,09 TL’dir (Azami tutar ise 11.790,68 TL’dir).
Kuran kursu öğreticisi nasıl çalışır?
Temel görevi, öğrencileri kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’i öğretmek olan kuran kursu öğreticisi, öğrencilerine namaz surelerini ve dualarını en iyi şekilde ezberletir, kendisine verilen program dahilinde ibadet, din ve ahlak ile ilgili güzel öğretilerde bulunur, kurs defterini düzenler.

Kuran kursu öğreticileri haftada kaç saat ek ders alır?​

d) Yüksekokul mezunu Kur’an kursu öğreticilerine 9 saati zorunlu olmak üzere haftada 20 saate, e) Yüksekokul mezunu olmayan Kur’an kursu öğreticilerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 17 saate, kadar ek ders görevi verilebilir.

Geri