- Konu Yazar
Diskte yeterli yer yok ne demek?
Kullanıcıların en fazla karşılaştığı uyarılar arasında yer alan bu uyarı, kullanmakta olduğunuz cihazın işletim sisteminin de yüklü olduğu depolama aygıtının boş alanının kalmaması durumunda ortaya çıkan bir uyarıdır.C diskinde yer nasıl açılır?
Merhaba, İşletim sistemim Windows 8. C sürücüsünde hiç yer kalmadı neredeyse….Toplam 1 Cevap- Bilgisayarım’a giriniz ve C sürücüsüne sağ tıklayıp Özellikler deyiniz.
- Genel sekmesi altında bulunan Diski Temizle butonuna basınız.
- Bir süre bekledikten sonra açılan ekranda tüm seçenekleri işaretleyip Tamam butonuna basınız.
Yerel Disk C nasıl boşaltılır?
Yerel Disk C nasıl boşaltılır?Windows’de disk temizleme
- Görev çubuğundaki arama kutusuna disk temizleme yazın ve sonuç listesinden Disk Temizleme’yi seçin.
- Temizlemek istediğiniz istediğiniz sürücüyü ve ardından Tamam’ı seçin.
- Silinecek dosyalar bölümünde silmek istediğiniz dosya türlerini seçin.
- Tamam’ı seçin.
Yerel disk C dolu görünüyor nasıl boşaltılır?
Adım 1: Bilgisayarım’ı açın, C sürücüsüne sağ tıklayın ve “Özellikler” i seçin. Adım 2: Disk özellikleri penceresinde “Disk Temizleme” düğmesini tıklayın. Adım 3: Silmek istediğiniz geçici dosyaları, günlük dosyaları, Geri Dönüşüm Kutusu’nu ve diğer gereksiz dosyaları seçin ve “Tamam” ı tıklayın.Disk dolu ne demek?
“Çalışma diski dolu” hatasıyla karşılaşırsanız bu genellikle, çalışma diski olarak kullanılan sabit sürücünüzün (veya sürücülerinizin) bir görevi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu depolama alanının azaldığını gösterir.Disk okuma hatası neden kaynaklanır?
Disk okuma hatası neden kaynaklanır?Disk okuma hatası genellikle hard diskte oluşan bad sector hatalarıdır. İşletim sistemi dosyalarının kayıtlı olduğu sectorlerden birisi bad sector olduğunda, işletim sistemi dosyası okunamayacak ve sistemi başlatamayacaktır. Bu durumda disk okuma hatası uyarısı vererek sizi bilgilendirecektir.