AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Disk yazma hatasi neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Disk yazma hatası neden olur?​

Steam disk yazma hatası, yeni kurulum ya da güncelleme sırasında Steam, oyun verilerini indiremediği zaman bilgisayarınızda bulunan depolama sürücüsüne kaydedemediğinde ortaya çıkar.

Disk yazma korumali nasıl kaldırılır?​

Bellek yazma korumalı sorunu nasıl çözülür? – Alternatif
- Adım #1: Belleğinizi bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #2: Bilgisayar klasörünü açın.
- Adım #3: Belleğinizin üzerinde sağa tıklayın.
- Adım #4: Biçimlendir seçeneğine tıklayın.
- Adım #5: Biçimlendirme metodunu seçin ve işlemi başlatın.
- Adım #6: Sorun çözüldü.

Steam diske yazma hatası neden olur?​

Steam diske yazma hatası neden olur?
Steam Disk Yazma Hatalarının Nedeni Sürücü veya Steam klasörü yazmaya karşı korumalıdır. Sabit sürücüde kusurlar var. Antivirüsünüz veya güvenlik duvarınız Steam’in veri indirmesini ve kaydetmesini engelliyor. Steam dizininde bozuk veya güncel olmayan dosyalar var.

Steam disk kullanımı neden düşüyor?​

Disk kullanımını azaltma: Yüksek disk kullanımı Steam indirme hızı sorununun temel nedenlerinden biri olabilir. Arka planda çalışan bazı WPR ögeleri disk kullanımını artırdığı için hız azalır. Bunun için Windows tuşu ve R harfine aynı anda bastıktan sonra > cmd yazıp enter tuşuna basın.

Disk okuma hatası nedir?​

Disk okuma hatası genellikle hard diskte oluşan bad sector hatalarıdır. İşletim sistemi dosyalarının kayıtlı olduğu sectorlerden birisi bad sector olduğunda, işletim sistemi dosyası okunamayacak ve sistemi başlatamayacaktır. Bu durumda disk okuma hatası uyarısı vererek sizi bilgilendirecektir.

Steam İndirme hızı neden düşer?​

Steam İndirme hızı neden düşer?
Yüksek disk kullanımı Steam indirme hızı sorununun temel nedenlerinden biri olabilir. Arka planda çalışan bazı WPR ögeleri disk kullanımını artırdığı için hız azalır. Bunun için Windows tuşu ve R harfine aynı anda bastıktan sonra > cmd yazıp enter tuşuna basın.

Disk kullanımı neden 100 olur?​

Sanal bellek, sisteminizde RAM gibi davranır. Özellikle RAM’in yetersiz olduğu durumlarda karşımıza çıkan Pagefile.sys hataları bilgisayarınızda bulunan disk kullanımı %100 hatasının nedeni olabilir.

Disk yazma hatası genellikle Steam'de oyun verilerinin indirilememesi durumunda veya güncelleme yapılırken depolama sürücüsüne kaydedilememesi sonucunda ortaya çıkar. Bu durum, sürücü veya Steam klasörünün yazma korumalı olması, sabit sürücünün kusurlu olması, antivirüs veya güvenlik duvarının Steam'in veri indirip kaydetmesini engellemesi veya Steam dizininde bozuk veya güncel olmayan dosyaların bulunması gibi nedenlerden kaynaklanabilir.

Disk yazma korumasını kaldırmak için ise aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Belleği bilgisayarınıza bağlayın.
2. Bilgisayar klasörünü açın.
3. Belleğinizin üzerine sağ tıklayın.
4. "Biçimlendir" seçeneğine tıklayın.
5. Biçimlendirme metodunu seçin ve işlemi başlatın.
6. Ardından sorununuz çözülmüş olacaktır.

Disk kullanımının düşmesi için de yüksek disk kullanımına sebep olabilecek arka planda çalışan WPR ögelerini durdurabilir veya azaltabilirsiniz. Bunun için Windows tuşu ve R harfine aynı anda bastıktan sonra "cmd" yazıp enter tuşuna basarak komut istemini açabilir ve gereken işlemleri yapabilirsiniz.

Disk okuma hatası genellikle hard diskte oluşan bad sector hatalarından kaynaklanır. Bir sector bozulduğunda, işletim sistemi dosyalarını okuyamaz ve bu durumda sistemde disk okuma hatası uyarısı alabilirsiniz.

Steam İndirme hızının düşmesi de yüksek disk kullanımından kaynaklanabilir. Arka planda çalışan WPR ögeleri disk kullanımını artırabilir ve bu da indirme hızını azaltabilir.

Disk kullanımının neden %100 olduğu durumlar genellikle Pagefile.sys hatalarıyla ilişkilidir ve özellikle yetersiz RAM durumlarında karşımıza çıkabilir. Bu durumda disk kullanımı artabilir ve sorunlar yaşanabilir.

Geri