- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Discord permi nedir?
Discord izin sistemi, üyelere atadığın rolleri baz alarak işlemektedir. İzinler, sunucu veya kanal düzeyinde atanır. Bir kullanıcıya tüm izinlere sahip tüm roller verilebilir. Kanallar sunucu izinlerinin rollerini red edebilir.Discord bir sunucuya nasıl katılırım?
Discord bir sunucuya nasıl katılırım?Bir sunucuya katılmak veya bir sunucu oluşturmak için, sunucu listesinin en altındaki “+” simgesine tıkla.
Discordda telefon işareti ne anlama gelir?
Bazen yeşil bir telefon simgesi gibi farklı simgeler de bulabilirsiniz; bu, kullanıcının akıllı telefonunda çevrimiçi olduğu anlamına gelir.Profesyonel bir Discord sunucusu nasıl yapılır?
Profesyonel bir Discord sunucusu nasıl yapılır?Sunucunuza bir bilgilendirme veya sıkça sorulan sorular kanalı oluşturup içine sunucunuz hakkında bilgiler yazın. Kanalın izinlerini de ayarlamayı unutmayın. Bir duyuru/anons kanalı açın (eğer gerekliyse) onun da aynı şekilde izinlerini ayarlayın. Bu şekilde sohbet kanalları isterseniz oyun kanalları açın.
DC de rol nasıl verilir?
Bir rol eklemek için “Roller’in” yanındaki + işaretini tıklayın. 4-Rol adı altındaki adı değiştirin. Oradan, yeni rol için istediğiniz izinleri değiştirebilirsiniz. Tamamlandığında, ekranın altındaki “Değişiklikleri Kaydet’i” tıklayın.Discordda sohbete nasıl girilir?
Discordda sohbete nasıl girilir?Dilediğin grubu açın (veya daha önceki adımları takip edin) ve arama simgesine tıklayarak grupta bulunan herkesi ara. Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir.
DC sunucusu nasıl kurulur?
Discord’a girdiğimizde sol kısımda bulunan sunucular listesinin en alt kısmında + işaretinden sunucu oluştur diyoruz. Ardından açılan pencerede sunucu adını, bölgesini ve sunucu resmini giriyoruz. Sunucu bölgesini seçerken eğer Türkiye’de yaşıyorsanız size en iyi sonucu Rusya ve Merkez Avrupa bölgeleri veriyor.DC mesajın okunduğunu nasıl anlarım?
DC mesajın okunduğunu nasıl anlarım?Peki ya Discord? Kısa cevap hayır – Discord, birçok popüler mesajlaşma programı ve sosyal medya platformu gibi okundu bilgisi göstermez.
Discord telefon nasıl kullanılır?
Discord nasıl kullanılır?- Adım #1: Discord’u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
- Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
- Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
- Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.
Discord rahatsız etmeyin modu nedir?
Discord rahatsız etmeyin modu nedir?Dolayısıyla oyun oynarken ya da başkalarıyla yoğun bir şekilde sohbet ederken, başkalarından gelen mesajlara hazırlıklı olmanız gerekir. Boşta’nın aksine, Rahatsız Etmeyin modunu seçtiğinizde ise avatarınızın yanında kırmızı bir yuvarlak belirir ve tüm masa üstü bildirimleriniz otomatik olarak sessize alınır.
DC hangi sunucu bölgesi?
“Sunucu Ayarları” menüsünde “Önizleme”ye basın. Mevcut sunucu bölgeniz “Sunucu Bölgesi” altında listelenir. Bir alternatifi görüntülemek ve seçmek için buna dokunun. Kullanmak istediğiniz bölgeyi bulmak için aşağı kaydırın ve ardından ona dokunun.Discord rol ne işe yarar?
Discord rol ne işe yarar?Güzel görünmenin yanı sıra roller kullanıcıların izinlerini dağıtma ve çok yönlü açık sunucu adminlik sisteminde güvendiğin bir arkadaşının özel sunucunda kısım kısım yardım etmesine varana kadar iyi kalıplanmış bir yöntem sağlar.