AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Discord nitro alinca ne oluyor?

Editör

Yeni Üye

Discord nitro alınca ne oluyor?​

Nitro Discord’u desteklemenin doruk noktası. Nitro ile, Nitro Klasiğin sahip olduğu harika sohbet özelliklerine sahip olursun ve buna ek olarak Nitro Klasik’le gelen harika yazışma özelliklerinin yanı sıra Sunucu Boostlama gibi bazı yeni ve harika özelliklere sahip olursun!

DC Nitro nasıl alınır?​

Ücretsiz Discord Nitro kampanyasından faydalanmak için Epic Games resmi sayfasından veya başlatıcısından hesabına giriş yapmalısın. Daha sonra, “Mağaza” sekmesinde yer alan “Discord Nitro” sayfasına giderek “Yükle” seçeneğine tıkla.

DC nitro ne kadar?​

DC nitro ne kadar?
Nitro kısmında aylık fiyat 26.99 TL olarak açıklanırken, yıllık pakette 249.99 TL olarak belirtildi. Nitro Classic paketinde kullanıcılar aylık 13.49 TL ödeyecekken yıllık olarak 134.49 TL’den satın alabilecekler.

Discord Boost ne kadar?​

Discord Boost ne kadar?
Server Boosting abonelik ücretleri ise aylık 41,99 TL, yıllık 419,99 TL olarak belirlendi.

Nitro nedir nasıl kullanılır?​

Uygulama içerisinde ücretli olarak ek hizmetlerin sağlandığı Discord Nitro kullanımının yapılabilmesi için öncelikle Discord uygulamasına giriş yapılmalıdır. Sol alt kısımda bulunan ve isim yanında yer alan Kullanıcı Ayarları bölümüne tıklanmalıdır. Daha sonra da ekrana gelen sayfadaki Discord Nitro’ya tıklanmalıdır.

Discord nitro nedir nasıl kullanılır?​

Epic Games Üzerinden Ücretsiz Olarak 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır? Discord Nitro Nasıl Kullanılır?
- Adım: Epic Games üzerinden Discord Nitro’yu bulmak. Öncelikle Epic Games’e giriş yapıyoruz.
- Adım: Discord Nitro’yu satın alma.
- 3. Adım: Discord Nitro’yu aktifleştirmek.
- Adım: Discord Üzerinden Aktif Etmek.

1 aylık ücretsiz Nitro nasıl alınır?​

1 aylık ücretsiz Nitro nasıl alınır?
Discord (galiba aktif kullanıcılara) ücretsiz 1 ay Nitro dağıtıyor. Ayarlar > Discord Nitro’ya girin. ) ve 1 ay ücretsiz Nitro veriyor.

SteelSeries Bedava Nitro nasıl alınır?​

SteelSeries Bedava Nitro nasıl alınır?
SteelSeries, oyunlardayken anlık kayıt ve geçmiş kaydı alabilme özelliğine sahip SteelSeries GG uygulamasını tanıtmak amacıyla Discord ile işbirliği yapmış durumda. SteelSeries GG uygulamasını indirerek 3 aylık bedava Discord Nitro aboneliği kazanabilirsiniz.

Discord nitro hediye etmek kaç TL?​

Hediye ederken 9,99 dolar ödüyorsunuz fakat kendiniz için alırken 26,99 TL ödüyorsunuz. Hediye ödemesine devam ederseniz hesabınızdan/kartınızdan 9,99 dolar çekilir. Arkadaşınıza Nitro için gerekli parayı gönderebilirsiniz ve kendisi satın alabilir.

3 aylık discord nitro ne kadar?​

Bedava dağıttığı oyunlar ile kullanıcıların gönlünde kuran Epic Games Store şimdi de 3 aylık Discord Nitro üyeliği hediye ediyor. 3 aylık Discord Nitro üyeliği normalde 250 TL’ye denk geliyor.

Discord nitro Hediye neden pahalı?​

Discord nitro Hediye neden pahalı?
Türkiye’den alınıp farklı ülkelere ucuz bir şekilde satış yapılmasın diye önlem alındı. Hediye ederken 9,99 dolar ödüyorsunuz fakat kendiniz için alırken 26,99 TL ödüyorsunuz. Hediye ödemesine devam ederseniz hesabınızdan/kartınızdan 9,99 dolar çekilir.

DC nitro ne zaman bitiyor?​

DC nitro ne zaman bitiyor?
Yeni Nitro kullanıcıları için geçerli 3 ay ücretsiz Discord Nitro kazan. Teklif 24 Haziran 2021 TSİ 18.00’de sona erer.

Discord sunucu takviyesi kalıcı mı?​

Hayır, kalıcı değil. Günü geldiğinde veya Nitro bittiğinde takviye de gidiyor. Sunucuda başka takviye yoksa da yenilenebilmesi için 3 gün ek süre veriyor.

Discord ücretsiz Nitro nasıl kullanılır?​

Epic Games Üzerinden Ücretsiz Olarak 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır? Discord Nitro Nasıl Kullanılır?
- Adım: Epic Games üzerinden Discord Nitro’yu bulmak.
- Adım: Discord Nitro’yu satın alma.
- Bu ekranda satın alımınızı görebilirsiniz.
- 3. Adım: Discord Nitro’yu aktifleştirmek.
- Adım: Discord Üzerinden Aktif Etmek.

Nitro ne icin kullanilir?​

Nitro ne icin kullanilir?
Discord Nitro, sesli bir iletişim uygulaması olan ve yaygın olarak kullanılan Discord’un ücretli versiyonudur ve kullanıcılarına çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Discord Nitro, Discord'u desteklemenin en üst seviyesidir. Nitro ile, Nitro Classic'in harika sohbet özelliklerine ek olarak Nitro Classic'te bulunmayan çeşitli özelliklere sahip olabilirsiniz. Sunucu Boostlama gibi yeni ve harika özellikler de Nitro ile birlikte gelmektedir.

Discord Nitro'u almak için Epic Games resmi sayfasından veya başlatıcısından hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra "Mağaza" sekmesinde bulunan "Discord Nitro" sayfasına giderek "Yükle" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Discord Nitro fiyatları aylık 26.99 TL ve yıllık 249.99 TL olarak belirtilmiştir. Nitro Classic paketinde aylık 13.49 TL ödeyerek veya yıllık 134.49 TL'ye satın alabilirsiniz. Sunucu Boostlama abonelik ücretleri ise aylık 41.99 TL ve yıllık 419.99 TL olarak belirlenmiştir.

Discord Nitro, sesli iletişim uygulaması olan Discord'un ücretli versiyonudur ve kullanıcılara çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında özel sohbet özellikleri, yazışma özellikleri ve Sunucu Boostlama gibi yeni özellikler yer almaktadır.

Epic Games üzerinden ücretsiz olarak 3 aylık Discord Nitro alabilirsiniz. Ayrıca SteelSeries GG uygulamasını indirerek de 3 aylık ücretsiz Discord Nitro aboneliği kazanabilirsiniz. Ancak, Discord Nitro hediye etmek biraz pahalı olabilir çünkü farklı ülkeler arasında fiyat farklılıkları bulunmaktadır.

Discord sunucu takviyesi kalıcı değildir. Nitro bittiğinde veya süresi dolduğunda takviye de sonlanmaktadır. Ücretsiz Nitro'u kullanmak için Epic Games üzerinden işlem yapabilir ve çeşitli avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Geri