- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Discord diğer adıyla nasıl yapılır?
Sunucu ayarları menü kısmına tıkla: “Kullanıcı Adını Değiştir” seçeneğine tıkla. Buraya yeni kullanıcı adını gir ve Kaydet. Bunu parçası olduğun her sunucu için yapabilirsin!Discord Nick ne demek?
Discord kullanıcı adınız, Discord’daki diğer kullanıcıların sizi tanımlayacağı addır. İnsanlar bir şeyi asıl amacından daha çok ne adlandırdığınıza göre hatırlayabildiğinden, kullanıcı adınızın yaratıcı olması önemlidir. Kullanıcı olarak genellikle bu tür topluluklarda Discord kullanılmaktadır.Sunucuda kaç kişi olduğunu gösteren bot?
Eğer kalabalık bir Discord sunucunuz varsa Invite Manager botu tam size göre. Sunucunuzda yer alan üyelerin kimleri davet ettiğini eksiksiz bir şekilde raporlayan bot aynı zamanda hangi üyenin ne kadar kişi davet ettiğini de size söylüyor.
Sunucu adı ve adresi nedir?
Açılımı Domain Name Server olan sunucu web trafiğini yönetir. İnternete bağlı olan bilgisayarların ip adresleri ile bu adreslerin yönlendirildiği web sitelerinin kayıtları bu sunucu ile kayıt altına alınır. IP adresi hakkında detaylı bilgi almak için IP adresi nedir nasıl bulunur sayfamızı inceleyin.Sunucu bağlantısı ne demek?
Sunucu, elektronik ortamdaki verilerin kullanıcıların erişebileceği şekilde barındırıldığı bir sistemdir. Sunucu denildiğinde akla ilk olarak fiziksel olarak varlığı bulunan bir cihaz gelse de, esasında yalnızca bir cihaz değil, aynı zamanda veri barındırma hizmetine imkan tanıyan özel yazılımlar gerekmektedir.Discord kullanıcı adı nerede yazar?
Bunu için uygulama ekranının sol üst köşesinde yer alan Discord simgesine gidin. Açılan ekranın sol alt köşesinde adınızı göreceksiniz. Adınızı görüntülediğiniz pencerede “Ayarlar” simgesine tıklayın. Ardından gelen “Hesabım” menüsünde “Kullanıcı Adı” olarak geçen ifade Discord etiketidir.
Discord oyun Botu nasıl kullanılır?
Adım #1: Discord’a buradan tarayıcı girişi yapın. Adım #2: Buradan top.gg adresine gidip eklemek istediğiniz botu seçin. Adım #3: ‘Invite’ veya ‘Add to Discord’ tuşuna basarak Discord botunu sunucunuza davet eden pencereye yönlendirin. Adım #4: Botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçip yetkilendirin.St at bot ne işe yarar?
Yardım Komutlarına Erişim Sağlar. Bu Komut İle Tek Hamlede Kurulum Yapabilirsin! Bu Komut İle Sunucu Odalarını Devre Dışı Bırakabilirsin. Bot Hakkında Bilgi Edinebilmen İçin Yararlıdır.Sunucu adresine ne yazılır?
Gelen posta sunucusu adınız. Ayarlamak istediğiniz e-posta adresi. Gelen ileti sunucunuzun kullandığı bağlantı noktası numarası. Çoğunlukla IMAP için 143 veya 993 ya da POP için 110 veya 995 kullanılır.