AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Discord bir gruba nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Discord bir gruba nasıl girilir?​

Bir sunucuya katılmak veya bir sunucu oluşturmak için, sunucu listesinin en altındaki “+” simgesine tıkla.

DC kanalına nasıl girilir?​

İlk olarak Discord uygulama sayfasına gidin. Ekranın sol üst köşesinde bulunan “+” simgesine tıklayın. Eğer “+” simgesi yoksa Discord simgesine tıkladığınızda görünecektir.

Discordda sohbete nasıl girilir?​

Discordda sohbete nasıl girilir?
Dilediğin grubu açın (veya daha önceki adımları takip edin) ve arama simgesine tıklayarak grupta bulunan herkesi ara. Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir.

Discorda telefondan nasıl girilir?​

Discord nasıl kullanılır?
- Adım #1: Discord’u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
- Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
- Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
- Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.

Discordda en fazla kaç kişi?​

Sunucu Görüntülü Sohbetine kaç kişi katılabilir? Şu anda, sunucuda toplam 50 kişi birlikte görüntülü sohbet etmek için kanala katılabilir!

Discord sohbetten nasıl çıkılır?​

Discord sohbetten nasıl çıkılır?
Çıkış yapmak oldukça kolay!
- Profil resmin ve kullanıcı adının hemen yanındaki dişli butonuna tıkla.
- Kırmızı “Çıkış Yap” butonuna tıkla.

Discord telefonda kullanılır mı?​

Akıllı cihazların yanı sıra İOS ve Android cihazlarda da rahatlıkla tercih edilebildiğini unutmayın. Discord Nedir sorusunun yanıtını aldıktan ve uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken şey artık kullanmaya başlamaktır. Bu anlamda programı çalıştırdıktan sonra e-posta adresi ve şifre ile giriş yapmanız gerekiyor.

Discordda telefon işareti ne anlama gelir?​

Bazen yeşil bir telefon simgesi gibi farklı simgeler de bulabilirsiniz; bu, kullanıcının akıllı telefonunda çevrimiçi olduğu anlamına gelir.

Discord kaç kişi kullanıyor 2021?​

Discord kaç kişi kullanıyor 2021?
Discord, kullanıcı sayısını da 140 milyona çıkardığını açıkladı. Discord CEO’su Jason Citron yaptığı açıklamada, “2021’e baktığımızda, yapacaklarımızdan heyecan duyuyoruz ve bu yatırımı Discord’u daha da iyi hale getirmek için kullanmayı planlıyoruz.” dedi.

Discord arkadaş ekleme sınırı kaç?​

1000 kişi olması lazım.

Discord arama nasıl engellenir?​

Kişileri Ayıklamak: Engelleme Butonu Sağ üstte bulunan üç noktaya tıklaman halinde bir menü açılacak, sonrasında kullanıcıyı engelleyebilirsin.

Discord bir gruba nasıl girilir konusunda sunucuya katılmak veya sunucu oluşturmak için yapılması gereken adımlar şunlardır: Sunucu listesinin en altındaki "+" simgesine tıklayarak yeni bir sunucuya katılabilirsiniz veya sunucu oluşturabilirsiniz.

DC kanalına nasıl girilir konusunda ise, Discord uygulamasına giderek ekranın sol üst köşesinde bulunan "+" simgesine tıklamanız gereklidir. Eğer "+" simgesi görünmüyorsa Discord simgesine tıkladığınızda açılacaktır.

Discordda sohbete nasıl girilir konusunda ise, istediğiniz bir sohbet grubunu açarak veya arama simgesine tıklayarak grupta bulunan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Kişiler aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil olduklarını görebilirsiniz.

Discorda telefondan nasıl girilir konusunda ise adımlar şu şekildedir:
1. Discord'u indirin (Android, iPhone, iPad, Windows, MacOS).
2. Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (mikrofon, kulaklık ayarları vs.).
3. Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
4. Arkadaşlarınızı davet edin.

Discordda en fazla kaç kişi görüntülü sohbete katılabilir konusunda, şu anda bir sunucuda toplam 50 kişi aynı anda görüntülü sohbet etmek için kanala katılabilir.

Discord sohbetten nasıl çıkılır konusunda ise, çıkış yapmak için profil resminizin hemen yanındaki dişli butonuna tıklayarak "Çıkış Yap" butonuna tıklamanız yeterlidir.

Discord telefonda kullanılabilir mi sorusuna ise, evet cevabını vererek akıllı cihazlar ve IOS/Android cihazlarda da rahatlıkla kullanılabileceğini belirtmekteyim.

Discordda telefon işareti ne anlama gelir konusunda, yeşil bir telefon simgesinin kullanıcının akıllı telefonunda çevrimiçi olduğu anlamına geldiğini ifade ediyorum.

Discordu kaç kişi kullanıyor 2021 başlığında ise Discord'un 2021'de 140 milyon kullanıcıya ulaştığını ve CEO Jason Citron'un Discord'u daha da geliştirmek için yatırım yapacaklarını söylediğini belirtiyorum.

Discord arkadaş ekleme sınırı kaç konusunda 1000 kişilik bir sınırın olduğunu, Discord arama nasıl engellenir konusunda ise kişileri engellemek için sağ üstteki üç noktaya tıklayarak kullanıcıyı engelleyebileceğinizi açıklıyorum.

Geri