- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 175.615
- Çözümler
- 15
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Diş macunu kullanmak şart mı?
Uzmanlar ağız ve diş sağlığı için su ve diş fırçasının yeterli olduğunu, aşırı diş macunu kullanımının diş etlerini erittiğini söylüyorlar. Ağız ve diş sağlığı konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar, aşırı dişmacununun diş etlerini erittiğini belirtiyorlar.Evde doğal kuvvet macunu nasıl yapılır?
FATİH MACUNU Yapılışı : Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır. Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık parçalar halinde yenir.
Diş macunu fark eder mi?
diş macunları arasında koku ve aroma ayrıca verdiği his hariç hiçbir fark yoktur. diş fırçalamak mekanik bir temizlik olup macunun bu eylemde rolü ihmal edilebilecek seviyededir. yani kısacası bal gibi macunsuz dahi fırçalayabilirsiniz. kaldı ki macun kullanıyorsanız zaten her fırçalamada nohut kadar kullanmalısınız.
Evde diş macunu nasıl yapılır?
Hazırlanışı:- Hindistan cevizi yağını eriyene kadar (1 – 2 dk) kısık ateşte ısıtın.
- Zencefil, kabartma tozu, tarçın, bentonit kili, FOS, kakao, probiyotik ve ksilitollü bir mutfak robotuna ekleyin.
- Tüm tozlar karışana kadar (10 – 15 saniye) karıştırın.
- Tozların yerleşmesi için 1 – 2 dakika bekleyin.
Kuvvet macunu malzemeleri nelerdir?
KUVVET MACUNU HAZIRLANIŞI Macunun yapımında kullanılan besinler şunlardır: Karanfil, kebabe, karabiber, tarçın, kereviz tohumu, anason tohumu, pire otu tohumu, ısırgan tohumu, havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, mastaki, sinameki, ak günlük, üzerlik tohumu, acı badem yağı, çörek otu, bal ve misk.
Cinsel gücü artıran macun evde nasıl yapılır?
Bir diğer cinsel gücü artıran karışım ise; 1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-Kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın. Kaynayınca 3–4 dakika demlenmeye bırakın.