AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dis macunlarinin son kullanma tarihi nerede yazar?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Diş macunlarının son kullanma tarihi nerede yazar?​

Signal diş macunlarının üretim tarihleri kutu ambalajlarının alt kapağının üzerinde ve tüp amblajının kapanma alanında, tırtıklı zeminin üzerinde bulunmaktadır. Ürünlerimiz üzerine tarihler kodlanır. Kodun ilk rakamı üretim yapılan yılı, diğer 3 rakamı ise o yılın hangi günü üretildiğini temsil etmektedir.

Diş fırçalarının son kullanma tarihi olur mu?​

Diş macunu – 1 yıl, diş fırçası – 3 ay Diş macunları kapağı açıldıktan sonra 1 yıl raf ömrüne sahip.
Diş macunlarının son kullanma tarihi var mı?
Diş macunlarında Food and Drug Administration (FDA) tarafından düzenlenmiş bir son kullanma tarihi olmasa da, tüm Colgate diş macunlarının son kullanma tarihi on sekiz ay ila iki yıl arasındadır.
Diş macunu kaç ay kullanılır?
Diş macununuz bittiyse ve yedek diş macununuzu kullanmak istiyorsanız, bunu tekrar düşünmek isteyebilirsiniz. Diş macunlarında Food and Drug Administration (FDA) tarafından düzenlenmiş bir son kullanma tarihi olmasa da, tüm Colgate diş macunlarının son kullanma tarihi on sekiz ay ila iki yıl arasındadır.

Günde 1 kere diş fırçalamak yeterli mi?​

Düzenli ve etkili fırçalama yapılmaması sonucunda dişlerin bütün yüzeylerinde, diş-dişeti birleşiminde ve diş aralarında biriken, bu plak dişeti hastalıkları ve çürüğe neden olur. Bu nedenle dişler, sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yatmadan önce olmak üzere, en az günde 2 defa etkin bir şekilde fırçalanmalıdır.

Diş günde kaç kere?​

Diş ve diş etlerinin sağlığının korunması için florürlü bir diş macunu ve yumuşak kıllı bir diş fırçası ile dişler günde en az 2 kez 45 derecelik açıyla yukarı ve aşağı hareketlerle fırçalanmalıdır.
Deterjanların tarihi geçer mi?
5. Deterjan. Jel formundaki deterjanlar, şişeyi açtıktan sonra 6 ay boyunca özelliklerini korurlar. Toz halindeki deterjanlar ise neme maruz kalmazlarsa çok daha uzun süre dayanabilirler.
Diş macunu nasıl saklanır?
Toz sodayı streç üzerine ince tabaka halinde serpin. Diş macununu top olacak şekilde üzerine sıkın. Macun toplarının üzerine sodayı dökerek bekletin. Ardından bir poşet içerisinde muhafaza ederek çok yer kaplamadan istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
 
Geri
Üst