AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dış Gorunuş mu, Fikirler mi?

haberci

Yeni Üye
Ewan 22 yaşına o sene basmıştı, kendinden emin cok zeki ve cok cekici bir genc adam olmanın asaletini taşıyordu 10 gun sonra Kore'deki bir savaşa katılmak uzere İngiltere'den ayrılacaktı, hicbir şeyden korkmuyordu ama duygusallığı nedeniyle, ulkesinden ayrılma fikri zor geliyordu ona Ağır adımlarla buyuk kutuphaneden iceriye girdi, bir kitap alıp oturdu ve okumaya koyuldu Gercekten de cok guzel temalara değinmiş etkileyici bir kitaptı elindeki, ama daha da guzel olanı kitabı daha once başkasının da okumuş ve bazı yerlere notlar almış olmasıydı Okuyanın notlar aldığı bolumler Ewan'i da derinden etkiliyor, notları okudukca sarsılıyordu Kim olabilirdi bu? Hemen kutuphane memuresine gitti ve daha once kitabı okuyan kişinin kim olduğunu oğrendi Holly adında bir kadındı, adresini aldı ve eve varır varmaz bir mektup yazdı:
'Buyuk Kutuphanede bir kitap okudum Eklediğiniz notlar karşısında hayranlık duyduğumu belirtmeliyim 10 gun sonra Kore'ye gidiyorum, sizi tanımak ve sizinle mektuplaşmak istiyorum Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum'
Holly'den olumlu cevap geldi ve mektuplar ardı arkasına yazılmaya başlandı Her yeni mektupta birbirlerinden biraz daha etkileniyor, yureklerini birbirlerine biraz daha acıyorlardı 2 sene bu şekilde gecip gitti Ewan ve Holly birbirlerine belki binlerce mektup yazmış, her mektuptan ayrı tatlar almışlardı Ewan'ın ulkeye geri donme zamanı gelmişti, son mektubunda Holly'i gormek istediğini yazdı
Haberin devamı ↓reklam
'Ancak seni tanıyabilmem icin bana bir resmini gonder lutfen' diye ekledi Holly buluşmayı kabul etti fakat resmi gondermedi
'Resmin ne onemi var ki? Bizi ilgilendiren kalplerimiz değil mi? Yakama kırmızı bir cicek takacağım' dedi
Gunler birbirini kovaladı ve Ewan ulkeye dondu Trenden indiği ilk anda gozleri Holly'i aradı Bir muddet bakındı, sonra kalabalığın arasından şimdiye dek gorduğu en guzel kadın belirdi Uzun boylu, cok guzel, uzun sarı saclı, masmavi iri gozleri ve mavi elbisesiyle muhteşem bir kadındı Kadına doğru bir adım attı, ama yakasında hic bir şey yoktu Kadın gozlerine baktı ve 'Merhaba denizci, benimle gelmek ister misin?' diye sordu
Tam o sırada guzel kadının omzunun uzerinden, yakasında kırmızı cicek olan kadını gordu Kısa boylu, şişman sayılacak kiloda, gri kısa saclı, tozlu uzun pardosusu ve kalın bilekleriyle oylece duruyordu Ewan şaşkındı, az once hayatında gorduğu en guzel kadından bir teklif almıştı ancak karşısında da yureğine aşık olduğu kadın duruyordu Kendini toparladı ve yanından gecen dunyalar guzeli kadına aldırmadan ilerledi Elinde Holly'le birbirlerini tanımalarını sağlayan kitap vardı Elini uzattı, 'Merhaba Holly' dedi gozlerinin ici gulerek
'Pardon' dedi kadın 'Ben Holly değilim Az once buradan gecen sarı saclı mavi elbiseli bayan yakama bu ciceği taktı ve bunun hayatının sınavı olduğunu soyledi
Sizi garın cıkışındaki cafe'de bekliyormuş '

Bu hikaye duygusal ve etkileyici bir aşk hikayesini anlatıyor. Ewan ve Holly arasındaki mektuplaşma, duygusal bağlarını güçlendirirken, aralarındaki ilişkiyi derinleştirmiş. Ancak sonunda, Ewan'ın beklediği kişi yerine başka bir kadınla karşılaşması oldukça dramatik bir dönemeç olarak karşımıza çıkıyor.

Ewan'ın kalbinde Holly'e karşı derin bir sevgi ve bağlılık olduğu açıkça görülüyor. Ancak hayatta bazen beklenmedik olaylarla karşılaşabiliriz ve bu durum bizi zorlayabilir. Ewan'ın kendini toparlayıp gerçek Holly'le buluşmaya karar vermesi, karakterinin cesaretini ve içindeki gerçek sevgiyi açığa çıkarıyor.

İnsan ilişkilerinde dış görünüş önemli olabilir ancak asıl önemli olan kalpteki duygular ve bağlantıdır. Bu hikaye, bize insanların kalplerine odaklanmanın ve dış görünüşün ötesindeki gerçek bağları keşfetmenin önemini hatırlatıyor.

Geri