Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Direksiyon sinavinda 4 kez kalanlar ne yapacak?

Editör

Yeni Üye

Direksiyon sınavında 4 kez kalanlar ne yapacak?​

Teorik sınavdan başarılı oldunuz diyelim. Bu durumda 4 defa direksiyon sınavına girme hakkına sahip olursunuz. Direksiyon sınavında 4 defa başarısız olursanız kursa, direksiyon eğitim ücretini ödeyerek ve zorunlu direksiyon eğitim saatinizi doldurarak 4 defa daha sınava girme hakkı kazanırsınız.

Martı en fazla kaç kilo taşır?​

Martı en fazla kaç kilo taşır?
Kullanıcı, Taşıt’ın maksimum ağırlık taşıma limiti olan 100 kg’ı geçmemelidir. k.

Martı saati ne kadar?​

Martı saati ne kadar?
Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı’nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu.

Martı motor kaç km gider?​

MARTI SCOOTER KAÇ KM HIZ YAPAR? Saatte en fazla 18 km hızla gidebilirsiniz.

Direksiyon sınavından 4 kez kalanlar ne kadar para yatıracak?​

Direksiyon sınavından 4 kez kalanlar ne kadar para yatıracak?
Direksiyon sınavında kalınca işler değişmektedir. Direksiyon sınavı için MEB tekrar ücret talep ediyor. Kaldığınız her sınav için 130 TL sınav ücretini ödemek zorundasınız. 130 TL sınav ücreti ve sürücü kursuna “direksiyon telafi eğitim ücretini” ödemeniz gerekiyor…

Ehliyet yazılı sınavında 4 kere kalınca ne olur?​

Ehliyet yazılı sınavında 4 kere kalınca ne olur?
Ehliyet sınavından 4 kere kaldığınızda sınava girmek için bütün haklarınızı kullanmış olursunuz. Bir daha sınava girebilmek için tekrar sürücü kursuna yazılmanız, tekrar sürücü kursu ücretini ödemeniz, tekrar teorik dersleri almanız gerekmektedir. Bütün bunları yaptıktan sonra sınava girmek için 4 hakkınız daha olur.
Martı ne kadar 2021?​
İzmir martı fiyatı 2021 yılında başlangıçta 1,99 TL ve her dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Martı full şarjı ne kadar gider?​

Martı full şarjı ne kadar gider?
Martı scooterlar en fazla 24 saat kullanılabilir. 24 saat süre dolmadan iade etmeniz gerekmektedir.

Martı scooter kaç watt?​

Martı scooter kaç watt?
250W motor gücü sayesinde saatte 25 kilometrelik bir hıza çıkma kapasitesine sahip olan Anadolu 1’in hızının tıpkı diğer Martı modelleri gibi saatte 18 km hıza sınırlandırıldığını da ekleyelim.

Martı scooter ne marka?​

Martı Scooter Filosu Hangi Araçlardan Oluşuyor? Martı’nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

Direksiyon sınavında 4 kez kalanlar ne yapacak?

Direksiyon sınavında 4 kez başarısız olanlar durumlarını düzeltmek için ek adımlar atmak zorundadır. Eğer teorik sınavdan başarılı olmuşlarsa, 4 defa direksiyon sınavına girebilme hakkına sahiptirler. Ancak 4 defa da başarısız olmaları durumunda, kursa geri dönerek direksiyon eğitim ücretini ödeyip zorunlu direksiyon eğitim saatlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu sayede tekrar 4 defa sınava girebilme hakkını elde edeceklerdir.

Martı en fazla kaç kilo taşır?

Martı, maksimum 100 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Martı saati ne kadar?

Martı'nın yeni fiyatlandırmasına göre, artık başlangıç ücreti 1,99 TL ve her 1 dakika için 0,59 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu değişiklikle 10 dakikalık bir Martı yolculuğu 7,89 TL'ye mal olmaktadır.

Martı motor kaç km gider?

Martı scooter saatte en fazla 18 km hızla gidebilir.

Direksiyon sınavından 4 kez kalanlar ne kadar para yatıracak?

Direksiyon sınavından 4 kez kalanlar her seferinde 130 TL sınav ücreti ödemek zorundadır. Ayrıca sürücü kursuna "direksiyon telafi eğitim ücreti" de ödemeleri gerekmektedir.

Ehliyet yazılı sınavında 4 kere kalınca ne olur?

Ehliyet yazılı sınavında 4 kez başarısız olanlar tekrar sınava girebilmek için yeniden sürücü kursuna yazılmalı, kurs ücretini ödemeli ve teorik dersleri almalıdır. Bu adımları tamamladıktan sonra tekrar sınava girebilme hakları olacaktır.

Martı ne kadar 2021?

Martı scooterları 2021 yılında başlangıç ücreti olarak 1,99 TL ve her dakika için 0,79 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Martı full şarjı ne kadar gider?

Martı scooterlar en fazla 24 saat kullanılabilir ve bu süre dolmadan iade edilmelidir.

Martı scooter kaç watt?

Martı scooterlar 250W motor gücüne sahiptir ve saatte 25 kilometre hıza ulaşabilirler, ancak hızları saatte 18 km ile sınırlandırılmıştır.

Martı scooter ne marka?

Martı scooterların çoğunluğu yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşmaktadır. Martı'nın ilk modelleri olarak Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanılmıştır, fakat Anadolu 1 modeli Martı mühendisleri tarafından tasarlanmıştır.

Geri