AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Direksiyon sinavi kac gunde bir oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Direksiyon sınavı kaç günde bir oluyor?​

Direksiyon sınavı her ay yapılır. Bu tarih genelde elektronik sınava girdikten sonraki 21 gün içerisinde olur. Direksiyon sınavı toplamda 35 dakika sürüyor. Bunun ilk 5 dakikası araç tanıma üzerine diğer 30 dakikası ise sürüş teknikleri üzerine.
Direksiyon sınavı geçtim mi kaldım mı?
Direksiyon sınavından geçip kaldığımı nasıl anlarım : Eğer sınavınız 35 dakika sürdüyse ve araçtan indirilmediyseniz(parkuru tamamlamak) muhtemelen sınavdan başarılı oldunuz. Tabi ki son anda bir hata yapmadıysanız. Sınavınız 35 dakika sürmediyse veya araçtan indirildiyseniz sınavdan kaldınız demektir.

Ehliyet direksiyon sınavı ne zaman 2021 Kasım?​

17 EKİM 2021 tarihinde olan yazılı sınava başvuru yapmanız durumunda; 2-3 KASIM 2021 tarihinde olan direksiyon sınavına girebilirsiniz.
Direksiyon sınavları ne zaman 2021?
DİREKSİYON SINAV TARİHLERİ 2021

Ehliyet sınavına girmedim hakkım yanar mı?​

23-Sınava yada Direksiyon sınavına girmedim/giremedim hakkım yanar mı? Kursiyer sınav hakkını elde ettikten sonra sınavına girmek zorundadır. Eğer giremediyse hakkı yanar. Ancak sağlık raporu ile durumunu belgelerse hakkı yanmaz.
Direksiyon Sinavindan kaldiktan sonra ne olur?
Direksiyon sınavından kalan bir sürücü adayının sıradaki sınavı beklemesi gerekiyor. Sürücü kursunun aday sayısı az olabilir, sizin girdiğiniz tarihe yakın bir tarihte teorik sınav gerçekleşmiş ve sınava giren adayların direksiyon sınavına girmesi gerekebilir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sınav planlaması vs.

Direksiyon sınavından geçtim ehliyeti nasıl alabilirim?​

Direksiyon sınavını kazandıktan sonra sertifikanızı kursumuzdan alacaksınız . Sonra nüfus müdürlüğünden ehliyet için randevu alacaksınız . Direksiyon sınavını kazandıktan sonra ehliyet alma süresi 2 senedir . Yani sertifikanızı 2 sene içerisinde nüfus müdürlüğüne gidip ehliyete çevirmelisiniz .

Geri