AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dipomed catlak tedavisi nedir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.357
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Dipomed çatlak tedavisi nedir?​

Polat,”Dipomed ile çatlak bölgeye hasar veriyor. Bu sayede hücresel aktifleşme sağlıyoruz. Bu çalışma ile ilk seansta bile gözle görülür sonuçlar elde ediyoruz. Uygulamaya, vücuttaki çatlakların derinliğine ve yırtık boyutuna göre karar veriyoruz.

Çatlak olan bölgeye lazer epilasyon yapılır mı?​

Aslında çatlak alanlarında derinin elastikiyet sorunu oluşmuş ve cilt çatlamıştır. Çatlaklar genellikle ilk oluştuğunda cilt yüzeyinde kırmızı, mor çizgiler şeklindedir. Zaman içinde renkleri açılır ve gri, beyaz renk alırlar. Tüm bu aşamaların hepsinde lazer tedavisi etkilidir.
Striort işe yarıyor mu?
Striort yeni bir tedavi yöntemidir. Uygulanan seanslarla birlikte cilt çatlaklarında yüzde 80 oranına kadar azalmalar görülür. Çatlaklar üzerinde oldukça etkili bir yöntemdir.
Çatlak tedavisi acıtır mı?
Lazer çatlak tedavi işlemi için en çok karşılaşılan soru “Lazer çatlak tedavi işlemi acı verir mi?” şeklinde olmaktadır. Uygulama esnasında lazer ışınları hastaya bir derece ısı hissettirir ve buna bağlı olarak tam olarak acı denilmese de bir miktar yanma hissedilir.

Steroid çatlak tedavisi nedir?​

Steroid çatlak tedavisi; özel bir vakumlama ile kontrollü hasar yaratarak kolajen üretimi tetikleyen farklı bir cilt yenileme ve gençleştirme sistemidir. 3 seans gibi kısa sürelerde yüzde 80’e varan iyileşmeler elde etmemizi sağlar. En etkili çatlak tedavisi uygulamalarının başında gelir.

Lazerle çatlak tedavisi zararlı mı?​

Basen ve karın bölgesindeki çatlaklar için lazer yaptırmanın herhangi bir yan etkisi var mıdır? Tedavinin ilk iki günü kızarıklık ve ödem meydana gelebilir fakat bu geçicidir. Koyu tenli kişilerde bölgesel pigment kaybı olabilir. Hastada daha önce uçuk öyküsü varsa bu durum aktive olabilir.
Devlet hastanesinde çatlak tedavisi yapılıyor mu?
Sağlık Bakanlığı 15 geleneksel tedaviyi bakanlık güvencesine almaya karar verdi. Buna göre, selülit, bölgesel yağlanmalar, vücut şekillendirme, kilo kaybı, gözaltı torbalanması, deri çatlakları, yara izi gibi estetik sorunları gidermede kullanılan mezoterapiyi tedavi yöntemi olarak kabul edecek.
Striort çatlak tedavisi zararlı mı?
Son derece güvenli ve zararsız bir metot olan striort, işlem sonrasında ciltte kabuklanma ya da lekelenme gibi yan etkiler oluşmasına neden olmuyor. Ayda 1 kez olmak üzere, 1-3 seans arasında uygulanabilen tedavi, çatlaklar üzerinde %30’dan %90’a varan bir iyileşme sağlıyor.
Her çatlak tedavisi yaklaşık 45-60 dakika sürer. Her 4-6 haftada bir tedavi gereklidir.
Çatlak oluşumuna neden olan başlıca etkenler; doğum kontrol hapları, hormonlar, vücudun su ve nem oranının yetersiz oluşu, hızlı kilo alıp verme durumu, hamilelik, hızlı büyüme ve lokal steroid kremlerdir.
 
Geri
Üst