AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dimes kime ait?

Editör

Yeni Üye

Dimes kime ait?​

ŞARAPLIK bağlarıyla meşhur Tokat’ta 50 yıl önce evlerinin bir odasında şarap üreterek yola çıkan Diren Ailesi’nin sahibi olduğu Dimes, meyve suyunda 190 milyon dolar ciroyu bulan bir gıda devine dönüştü. Dimes Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Diren, “Babam Vasfi Diren, evimizin bir odasında borçla bu işe başladı.

Milkshake takımında kimler var?​

Milkshake takımında kimler var?
7,6 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Cemre Solmaz ile BerkeJuan, Diddew ve Yagizjunior’dan oluşan “Smoothie ile Enerji Kat” takımı, 5,2 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Buse Korkmaz ile KürşatJuan, Obeyfendimen ve Berfinmis’den oluşan “Milkshake ile Ortamı Salla” takımıyla karşı karşıya …

DİMES şarap üretiyor mu?​

DİMES şarap üretiyor mu?
Türkiye’nin en büyük meyve suyu üretim kapasitesine sahip olan Dimes, et ve şarap üretimine başlıyor. 10 milyon dolarlık yatırımla dev bir şarap üretim tesisi yatırımı planladıklarını söyleyen Ali Vasfi Diren, “Meyve suyunda ise ihracata odaklanacağız” diye konuştu.

Obsesso kime ait?​

OBSESSO markası ile soğuk kahve pazarına giren, Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, soğuk kahveyi daha geniş kitlelerce kolay erişilir hale getirmeyi hedefliyor.

Dimes milkshake kim oynuyor?​

Dimes milkshake kim oynuyor?
İlk kez ünlü marka reklam filiminin bütün oyuncularını TikTok fenomenleriyle çekti. Yani Dimes reklam filminde oynayan oyuncuların tamamı TikTok fenomenleridir. Toplamda 7 oyuncunun rol aldığı Dimes reklamında oynayan oyuncular Ceren Yaldız, Deniz Cellat, Yiğit, Pelin Yar, Berk Çiçekgil ve Tutku Tarçın oldu.

Dimes Smoothie reklamında kim oynuyor?​

Dimes Smoothie reklamında kim oynuyor?
Reklam filminde oynayan Aleyna Tilki, “Benim de çok sevdiğim, Türkiye’nin önemli markası DİMES ve TikTok’un çok sevilen isimleriyle çalışmak çok zevkli. Kapışma muhteşem ilerliyor, bir takım beni ortamı sallayan Milkshake’e, diğer takım da enerji veren Smoothie’ye ikna etmeye kararlı.
DİMES turk mu?​
DİMES, 1958 yılında Tokat’ta kurulan Türkiye’nin ilk meyve suyu üreticisi şirket. Günümüzde süt ürünleri, limonata ve kahveli içecekler de üretmektedir.

Cappy içinde neler var?​

Cappy içinde neler var?
İçindekiler. Konsantreden üretilmiş karışık meyve suyu %100 (elma, portakal, üzüm, limon, şeftali), su, aroma vericiler, A vitamini.

DİMES Türk Malı mi?​

DİMES Türk Malı mi?

DİMES Türkiye'nin ilk meyve suyu üreticisi olarak 1958 yılında Tokat'ta kurulmuş bir markadır. DİMES, Türk menşeili bir marka olarak Türkiye'de üretilen ve satılan ürünler sunmaktadır. Günümüzde meyve sularının yanı sıra süt ürünleri, limonata ve kahveli içecekler de üreten DİMES, Türkiye'de yerli bir şirkettir ve Türk malı olarak kabul edilir.

Geri