AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dilek Gida sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Dilek Gıda sahibi kim?​

Dilek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç; “1950’li yıllarda ticari hayatına başlayan şirketimiz, hızlı tüketim malları sektöründe, önde gelen markaların distribütörlüğünü yapmaktadır.

Dilek Grup ne satar?​

Dilek Grup ne satar?
1950’li yıllarda ticari hayatına başlayan Dilek Grup, hızlı tüketim malları sektöründe önde gelen markaların distribütörlüğünü yapmaktadır. Zaman içerisinde kaliteli hizmet anlayışı ve etkin operasyon yönetimi ile sektörün bilinen ve tercih edilen bir şirketi olmayı başarmıştır.

Dilek Group ne iş yapar?​

Dilek Grup, 80.000m2 depolama alanları, 1.000’in üzerinde öz mal araç filosu ve 1.400 çalışanı ile saygın markaların ürünlerini tüketiciler ile buluşturmak üzere, 75.000 üzerinde noktaya dağıtım ve lojistik hizmeti sağlamaktadır.

OYAK Sagra kimin?​

OYAK Sagra kimin?
Sagra, Türk fındığını dünya ile buluşturacak Sagra Genel Müdürü Erman Erol da OYAK satın almasından sonra üretim tesisindeki iyileştirmelerle yüzde 80 kapasite artışı, yüzde 15 ek istihdam sağlandığını bildirdi. Fındığı Doğu Karadeniz’den tedarik ettiklerini aktaran Erol, “Hem yerel halka hem çiftçiye dokunuyoruz.

Satem Genel müdür?​

Muzaffer Karaoğlu – Genel Müdür – SATEM | LinkedIn.

Çeşme Sheraton kime satıldı?​

Çeşme Sheraton kime satıldı?
Çeşme Ilıca’da yıllardır Sheraton markasıyla hizmet veren otelin işletmesinin Swissôtel Grubu’na devredildiği bildirildi. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, gelişmeyi doğruladı.

Sagrayı kim satın aldı?​

Biliyorsunuz Oyak Grubu, Sanset Gıda ile satın alma anlaşması imzaladı. Şirket yönetimi, Türkiye çikolatalı ürünler pazarının köklü markalarından biri olan Sagra ile birlikte Tadelle, Saralle ve Gol markalarını OYAK Grup Şirketleri bünyesine katmak üzere Rekabet Kurumuna başvurdu.

OYAK Sagrayi neden ALDI?​

OYAK Sagrayi neden ALDI?
Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat’ın sorularını yanıtlayan Aslıhan Döğer, OYAK Grubunun Sagra markasını satın almasının ardındaki motivasyonu ve şirketin gıda alanında geleceğe yönelik stratejisi ile yatırım planlarından bahsetti.

Satem Grup kimin?​

Bülent Akyol – Satem Grup Gıda Dağıtım ve Pazarlama A.Ş – Oyak A.Ş | LinkedIn.

Dilek Grup, 1950'li yıllarda ticari hayatına başlamış ve hızlı tüketim malları sektöründe önde gelen markaların distribütörlüğünü yapmaktadır. Şirket, kaliteli hizmet anlayışı ve etkin operasyon yönetimiyle sektörde bilinen ve tercih edilen bir konuma gelmiştir. Geniş depolama alanları, büyük ölçekli araç filosu ve çalışan sayısıyla saygın markaların ürünlerini tüketicilere ulaştırmak üzere dağıtım ve lojistik hizmetleri sunmaktadır.

OYAK Sagra, Türk fındığını dünyaya tanıtmayı hedefleyen bir çalışma yürüten bir kuruluştur. Sagra'nın genel müdürü, OYAK tarafından satın alındıktan sonra üretim tesisinde iyileştirmeler yaparak kapasite artışı ve istihdam artışı sağlamıştır.

Çeşme'deki Sheraton otelinin işletmesi, Çeşme Ilıca'da yıllardır hizmet veren otelin Swissôtel Grubu'na devredildiği bildirilmiştir.

OYAK Grubu, Sanset Gıda ile anlaşma yaparak Sagra markasını satın almıştır. Bu anlaşma ile Tadelle, Saralle ve Gol gibi köklü markalar da OYAK Grup bünyesine katılmıştır.

OYAK Grubunun Sagra'yı satın almasının nedenleri ile ilgili Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat'ın yaptığı röportajda, OYAK'ın gıda sektöründeki stratejileri ve geleceğe yönelik yatırım planları hakkında bilgi verilmiştir.

Satem Grup, bir gıda dağıtım ve pazarlama şirketidir. LinkedIn profilinde Bülent Akyol, Satem Grup Gıda Dağıtım ve Pazarlama A.Ş'nin Oyak A.Ş'ye ait olduğunu belirtmektedir.

Geri