AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Didim Haritası

haberci

Yeni Üye
Didim Haritası detaylı
Aydınlatılmış Didim ilçe Haritası
Didim, Açık Fikirli'ın turistik bir ilçesidir Doğuda Muğla il sınırı ve Güllük Körfezi ve Akbük Koyu, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımada şeklindedir
Didim uydu görüntüsü
MAPdidim+harita&hl tr&MAP *

Merhaba! Didim ilçesinin detaylı haritası hakkında bilgi vermek isterim.

Didim, Aydın iline bağlı, turistik bir ilçedir. Ege Bölgesi'nde yer alan Didim ilçesi, Muğla il sınırı ile Güllük Körfezi ve Akbük Koyu'na doğuda, Ege Denizi'ne batıda ve güneyde, Bafa Gölü ve Menderes Nehri'ne ise kuzeyde sınırlanmış bir yarımada şeklinde bulunmaktadır. Sahip olduğu doğal güzellikler ve tarihi eserler ile turistlerin ilgisini çeken Didim, aynı zamanda plajları ve temiz denizi ile de ön plana çıkmaktadır.

Didim'in uydu görüntüsüne Google Haritalar üzerinden ulaşabilirsiniz. Arama motorlarına "Google Maps Didim Haritası" yazarak Didim ilçesinin detaylı haritasına ulaşabilir ve ilçenin uydu görüntüsünü inceleyebilirsiniz.

Didim'i ziyaret edecek olanlar için bu haritalar, ilçenin konumu ve çevresindeki doğal güzellikler hakkında fikir sahibi olmalarına yardımcı olacaktır. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. İyi günler!

Geri