AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Didim hangi havaalanina yakin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Didim hangi havaalanına yakın?​

Didim’e en yakın havalimanı olan Bodrum Havalimanı’nın yanı sıra İzmir Adnan Menderes veya Muğla Dalaman Havalimanı’nı da tercih edebilirsiniz.

Didim nerelere yakın?​

Didim’e kara yoluyla ulaşım: Didim, İzmir’e 160 km, İstanbul’a 620 km, Ankara’ya 691 km, Kuşadası’na 70, Bodrum’a ise 110 km uzaklıkta.

Didimin en güzel yeri neresidir?​

Didimin en güzel yeri neresidir?
Didim merkeze 8 km mesafede yer alan Manastır Koyu, Didim’in en güzel ve en önemli koylarından biridir. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin mutlaka uğradıkları bu koy, her geçen yıl daha da artan bir kitleye sahip.

Istanbul Didim uçakla nasıl gidilir?​

Hem ülkemizde hem de dünyanın bir çok ülkesinde popüler tatil mekanı olan Didim’e havayolu ile ulaşım için; Didim havaalanı var mı sorularına cevabımız; Didim’e direk uçuş yoktur, Didim’e 143 Km.mesafedeki İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet …

Bodrum Havaalanından didime Havaş var mı?​

Didim ile bodrum hava alanı arasında havaş tarafından konulan seferler 15 Haziran itibari ile başlayacak.Didimin en büyük sorunlarından birisi olan havaş transferleri için Didim ve bodrum havaalanından yapılacak seferlerin saatleri aşağıdaki gibidir.

Didim Izmir Adnan Menderes havalimanı arası kaç km?​

Didim Izmir Adnan Menderes havalimanı arası kaç km?
Havaalanı bulunmayan Didim, Bodrum Havaalanı olarak bilinen Milas Havalimanı’na yaklaşık 90 km, İzmir Havaalanı olarak bilinen Adnan Menderes Havalimanı’na ise yaklaşık 150 km uzaklıkta.
Didim denize yakın mı?​
Ülkemiz turizmi açısından önemli bir yere sahip olan Didim, Aydın iline bağlıdır. Didim’in doğusunda Muğla, batısında Ege Denizi, kuzeyinde ise Bafa Gölü yer almaktadır. Özellikle yaz turizmi açısından geniş bir hacme sahip olan bu eşsiz kent, aynı zamanda tarihi bir değere de sahiptir.
Didimin nereleri meşhur?​
Didim’de Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler
- Apollon Tapınağı Mutlaka gezilecek yerler listenize dahil etmeniz gereken yer Aydın’daki Didyma Antik Şehri içerisinde bulunan Apollon Tapınağı’dır.
- Priene Antik Kenti.
- Milet Tiyatrosu.
- Milet Müzesi.
- Altınkum Plajı
- Akbük.
- Saplı Ada.
- Tavşan Burnu Tabiat Parkı

Didim merkez neresi?​

Didim merkez neresi?
Aydın iline bağlı olan Didim, Türkiye’nin önemli turizm beldelerinden biridir. Aydın merkezine 123 km uzaklıkta bulunur. 1991 senesinde ilçe olmuştur. Doğuda Muğla il sınırı ve Akbük Körfezi, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımadadır.

Istanbul Didim Çanakkale üzerinden kaç km?​

İstanbul üzerinden İstanbul – Bursa – Balıkesir – Manisa – İzmir –Söke – Didim güzergahı izlenerek Didim’e ulaşılabiliyor. İstanbul – Didim arası toplam mesafe yaklaşık 630 km, 8 saat 15 dakika.

Istanbul Didim arası otobüsle kaç saat sürer?​

İstanbul – Didim arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 10 saat 16 dakika sürmektedir. İstanbul – Didim arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Milas Havaalanından didime nasıl gidilir?​

Milas Havaalanından didime nasıl gidilir?
HAVAŞ Servisleri: Muğla Milas-Bodrum Havalimanı’ndan en rahat ulaşım yöntemi her ilde olduğu gibi yine HAVAŞ olacaktır. Bodrum Otogar’a 15 TL karşılığında ulaştıktan sonra isterseniz Milas’a isterseniz Didim’e gitmeniz mümkün.

Izmir havaalanından didime nasıl gidilir?​

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Didim’e ulaşım: İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Didim ilçe merkezine 150 km uzaklıkta. Havalimanından Kuşadası ve Söke’ye giden HAVAŞ otobüsleriyle Söke’ye ulaşıp, Söke’den dolmuş ve otobüslerle Didim’e geçebilirsiniz. HAVAŞ ile Söke’ye yolculuk 35 TL.

Izmir didim arası kaç saat sürer?​

İzmir ile Didim arasındaki mesafe, otoyollarda 156 kilometre dahil olmak üzere karayoluyla 59 kilometre ‘dir. Yol yaklaşık olarak 1 saat ve 49 dakika zaman alır ve Gaziemir, Germencik, Söke, Kısık, Oğlananası, Sağlık ve Halkapınar üzerinden geçer.

Didim'e en yakın havalimanları arasında Bodrum Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Muğla Dalaman Havalimanı bulunmaktadır. Didim'e kara yoluyla ulaşım ise İzmir'e 160 km, İstanbul'a 620 km, Ankara'ya 691 km, Kuşadası'na 70 km, Bodrum'a ise 110 km mesafede gerçekleşmektedir.

Didim'in en güzel ve önemli koylarından biri olan Manastır Koyu, Didim merkeze 8 km uzaklıkta yer almaktadır. Bu koy, ziyaretçilerin mutlaka uğradığı ve her geçen yıl popülerliğini artıran bir bölgedir.

Didim'de gezilmesi gereken yerler arasında Apollon Tapınağı, Priene Antik Kenti, Milet Tiyatrosu, Milet Müzesi, Altınkum Plajı, Akbük, Saplı Ada, Tavşan Burnu Tabiat Parkı gibi birçok tarihi ve turistik mekan bulunmaktadır.

Didim'in doğusunda Muğla, batısında Ege Denizi, kuzeyinde ise Bafa Gölü yer alması sebebiyle denize oldukça yakındır ve turizm açısından büyük bir öneme sahiptir.

Didim'in merkezi, Aydın iline bağlı olup, Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden biridir. Aydın merkezine 123 km uzaklıkta yer alan Didim, Muğla il sınırı, Akbük Körfezi, Ege Denizi, Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile çevrili bir yarımadada bulunmaktadır.

İstanbul'dan Didim'e gitmek için Çanakkale üzerinden yaklaşık olarak 630 km'lik bir yolculuk yapılabilir. İstanbul - Didim arası otobüsle ulaşım ise ortalama olarak 10 saat 16 dakika sürmektedir.

Milas Havaalanı'ndan Didim'e ulaşım için HAVAŞ servisleri tercih edilebilir. Muğla Milas-Bodrum Havalimanı'ndan Didim'e gitmek isteyenler, Bodrum Otogar'ına ulaştıktan sonra Milas veya Didim'e gitmek için seçenekleri değerlendirebilirler.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Didim'e ulaşım ise Söke üzerinden yapılabilir. HAVAŞ otobüsleriyle Söke'ye ulaşım sağlandıktan sonra Söke'den dolmuş ve otobüslerle Didim'e geçiş yapılabilir. İzmir ile Didim arasındaki mesafe karayoluyla 1 saat 49 dakika sürebilir.

Geri