AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dia ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dia ne ise yarar?​

DİA Stok ve Depo Yönetimi Yazılımı ile stoklarınızı sektörel anlamda tamamen firmanızın ve sizin kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenlemenize olanak tanır. Son derece kapsamlı ve kullanışlı paneli ile stok ve depo yönetiminizi kolayca gerçekleştirmenizi sağlar.

Dia nasıl bir program?​

Dia Kurumsal Yönetim Sistemi herkesin bildiği gibi Online ve Bulut çalışması için Dia Yazılım tarafından tasarlanmış Online bir Erp Sistemidir. Kimi firmalar muhasebesini takip etmek için Dia’yı Muhasebe Programı olarak kimi firmalar üretimini takip etmek için üretim yazılımı olarak kullanıyor.
Dia sistemi nedir?
DİA Kurumsal Yönetim Sistemi, DİA Yazılım A.Ş. tarafından 2004 yılından bu yana farklı sektörlerde yer alan KOBİ’lere verimli işletme yönetimi konusunda hizmet veren bir yazılım kümesidir. Bu sayede hem işletmelerin ilk satın alma maliyetlerini hem de donanım ve yazılım idame maliyetlerini büyük oranda azaltmaktadır.
Dia Muhasebe Programı nedir?
DİA Muhasebe Programı Muhasebe planlarınızı hazırlayarak gelir – gider tablolarınızı takip edebilmeniz, defter dökümlerinizi saklayabilmeniz, şubelerinizi yönetebilmeniz için geliştirilen DİA bulut muhasebe programı sayesinde dışarıdan destek almaya son verebilirsiniz.

Dia Muhasebe Programı kimin?​

DİA Yazılım AŞ., 2004 Yılında Kosgeb Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Kosgeb Tekmer’de kurulmuş, ticari yönetim sistemi olarak kobilerin, büyük ve orta işletmelerin, eğitim kurumlarının, devlet kurum ve kuruluşlarının, farklı sektörlerin ticari yönetim, kontrol ve düzenleme gibi ihtiyaçlarını karşılamak için …

Dia ne demek tıp?​

Alttaki rakam, kalp kaslarınız vuruşlar arasındayken kan basıncınızı ifade eder. Buna diyastolik basınç denir. Her iki sayı da kalp sağlığınızın durumunu belirlemede önemlidir.
Dia nın açılımı nedir?
DIA (İngilizce: Defense Intelligence Agency) ABD savunma istihbarat örgütüdür.
Dia yazılım kimin?
DİA Kurumsal Yönetim Sistemi, firmanın ERP gerekliliğine minumum maliyetle bulut hizmetinde cevap verecek şekilde hazırlanmış basit ve kullanışlı ERP çözümüdür. Özellikle, bazı işletmeler bir ERP sisteminin yalnızca bazı uygulamalarını seçip, bunları diğer ERP sistemleri veya bağımsız başka yazılımlar ile destekler.
Geleneksel ön muhasebe programlarından farklı olarak Paraşüt web tabanlı (online) bir programdır. Paraşüt’e girdiğiniz finansal verileriniz bulutta saklanır ve düzenli olarak yedeklenir. Bu sayede internet erişiminiz olan her yerden finansal verilerinize ulaşabilirsiniz.
Dia ne demek Anatomi?
Aracılığıyla, yoluyla, içinden geçerek, bir taraftan diğer tarafa anlamlarına önek.
Derive olmak ne demek tıp?
Derivation terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. Bir maddeden diğer bir madde elde etme, türetme; 2. Kan çekme, yakı, şişe çekme, sülük v.s. aracılığıyla deri üzerinden kan çıkarma; 3. Elektrokardiyografi’de elektrotların vücuda yerleştiriliş düzenine göre elde edilen çizelge.

Geri