Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dgs Sosyal Hizmetler Hangi Üniversitelerde Var?

SoruCevap

Yeni Üye
Dgs Sosyal Hizmetler Hangi Üniversitelerde Var? Dgs Sosyal Hizmetler bölümü, Türkiye’deki birçok üniversitede yer almaktadır. Sosyal Hizmetler programı, Dgs ile tercih edilebilecek üniversiteler arasında yer alır. Bu bölümü tercih ederek, sosyal hizmetler alanında lisans eğitimi alabilirsiniz. Dgs Sosyal Hizmetler bölümü, sosyal yardım ve rehberlik gibi alanlarda profesyonel bir kariyer yapmanızı sağlar. Sosyal hizmetler mezunları, toplumun ihtiyaç duyduğu desteği sağlayarak sosyal sorunlara çözüm üretirler. Dgs Sosyal Hizmetler bölümü, üniversitelerde genellikle iktisadi ve idari bilimler fakültesi bünyesinde yer alır.
İçindekiler

Dgs Sosyal Hizmetler Hangi Üniversitelerde Var?​

Dgs Sosyal Hizmetler bölümü, Türkiye genelinde birçok üniversitede bulunmaktadır. Bu bölümü tercih etmek isteyen adaylar, hangi üniversitelerde bu programın olduğunu merak etmektedir. İşte Dgs Sosyal Hizmetler bölümünün bulunduğu üniversiteler:
1. Ankara Üniversitesi: Ankara Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran köklü üniversitelerden biridir.
2. Hacettepe Üniversitesi: Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında kaliteli eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
3. İstanbul Üniversitesi: İstanbul Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde barındıran önemli üniversitelerden biridir.
4. Ege Üniversitesi: Ege Üniversitesi, Sosyal Hizmetler eğitimi veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
5. Dokuz Eylül Üniversitesi: Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran üniversitelerden biridir.
6. İnönü Üniversitesi: İnönü Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
7. Selçuk Üniversitesi: Selçuk Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde barındıran üniversitelerden biridir.
8. Erciyes Üniversitesi: Erciyes Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
9. Marmara Üniversitesi: Marmara Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran önemli üniversitelerden biridir.
10. Çukurova Üniversitesi: Çukurova Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
11. Atatürk Üniversitesi: Atatürk Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran üniversitelerden biridir.
12. Anadolu Üniversitesi: Anadolu Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
13. Gazi Üniversitesi: Gazi Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde barındıran köklü üniversitelerden biridir.
14. Uludağ Üniversitesi: Uludağ Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
15. Karadeniz Teknik Üniversitesi: Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran üniversitelerden biridir.
16. Balıkesir Üniversitesi: Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
17. Adnan Menderes Üniversitesi: Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde barındıran üniversitelerden biridir.
18. Gaziantep Üniversitesi: Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Hizmetler alanında eğitim veren üniversiteler arasında yer almaktadır.
19. Pamukkale Üniversitesi: Pamukkale Üniversitesi, Sosyal Hizmetler bölümünü bünyesinde bulunduran önemli üniversitelerden biridir.

Dgs Sosyal Hizmetler Hangi Üniversitelerde Var?​

DGS Sosyal Hizmetler hangi üniversitelerde var?
İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi.

DGS Sosyal Hizmetler bölümü, İstanbul Üniversitesi’nde de bulunmaktadır.
DGS Sosyal Hizmetler programı, Hacettepe Üniversitesi’nde de eğitim verilmektedir.
Ankara Üniversitesi, DGS Sosyal Hizmetler bölümüne sahip olan üniversiteler arasındadır.
DGS Sosyal Hizmetler bölümü, Ege Üniversitesi’nde de yer almaktadır.
Dokuz Eylül Üniversitesi, DGS Sosyal Hizmetler bölümüne sahip olan üniversiteler arasındadır.

Geri