AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Devran İskender Mesele

haberci

Yeni Üye
Devran İskender Mesele Şarkı Sozu
Şimdi duşunuyorumda giderken benide almışsın
İstemeye istemeye belkide inatla ayrıldım
Hayıflanmam uzulmem zor olan seni duşunmem
Belkide cektiğim bu sancı senin yuzunden
Mesele ne senin benden ayrılman
Nede benim sana darılmam Ne aramaman nede
Sormaman mesele şuki hala bitmedi sevdan
Şimdi duşunuyorumda giderken benide almışsın
İstemeye istemeye belkide inatla ayrıldım
Hayıflanmam uzulmem zor olan seni duşunmem
Belkide cektiğim bu sancı senin yuzunden

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözlerinin sanatçısı Devran İskender'in "Mesele" adlı şarkısından olduğunu anlıyorum. Sözlerdeki duygusal ve içten anlatımıyla bir ayrılık hikayesini anlatmaktadır. Şarkıda ayrılığın ardından yaşanan duygular, özlem ve hala devam eden sevgi temalı bir durum işlenmektedir.

Sözlerde şu ana temalar öne çıkmaktadır:

1. Ayrılığın getirdiği acı ve hüznü ifade etme: "Hayıflanmam, üzülmem, çektiğim sancı" gibi ifadelerle ayrılığın yarattığı duygu durumuna vurgu yapılıyor.

2. İnatla ayrılma ve içsel çatışmalar: "İstemeye istemeye belki de inatla ayrıldım" cümlesiyle duygusal karmaşaya ve iç çekişmelere değiniliyor.

3. Ayrılığın ardındaki hatalar ve özlem: "Mesele ne senin benden ayrılman, nede benim sana darılmam" ifadeleriyle geçmişte yapılan hataların ve yaşanan ayrılığın yarattığı özlem ve boşluğa vurgu yapılıyor.

4. Sevdanın hala devam ediyor olması: "Mesele şuki hala bitmedi sevdan" cümlesiyle aşkın bitmeyen ve devam eden bir duygu olduğu vurgulanıyor.

Şarkının sözleri, içten ve duygusal bir dille yazılmış gibi görünüyor ve dinleyicilere duygusal bir hikaye anlatma amacı güdüyor. Sanatçının duygu yüklü sesiyle ve melodisiyle birleştiğinde dinleyicilere bir yolculuk sunacağını düşünüyorum.

Geri