Devlet Tip ogrencilerine ne kadar burs veriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Devlet Tıp öğrencilerine ne kadar burs veriyor?​

SSYV Burs Miktarı 550 TL Oldu Tıp öğrencilerininin yanı sıra Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri’nin lisans bölümlerinde okuyan öğrencilere burs veren Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (SSYV), 2020-2021 burs başvurularını 16 Ağustos -17 Eylül 2021 tarihleri arasında alacağını duyurdu.
Hangi vakıf ne kadar burs veriyor?
2021-2022 eğitim yılında VGM burs miktarlarında artış yapıldı. Bu artış ile ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlendi.
Devlet bursu kimlere verilir?
KYK Devlet Bursu Yurtiçi Ve Yurtdışında Yüksek Öğrenim Gören İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Verilmektedir. KYK Bursu Yüksek Öğrenim Gören Başarılı Ve İhtiyaç Sahibi Öğrencilere 5102 Sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs/Kredi Verilmesine İlişkin Kanun Hükümlerine Göre Karşılıksız Verilen Paradır.

TBV bursu ne kadar?​

TÜRK BÖBREK VAKFI (TBV) TARAFINDAN 2 TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİMİZE KARŞILIKSIZ BURS VERİLECEKTİR. AYLIK 450 TL VE DOKUZ AY BOYUNCA (BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM AKADEMİK YILI) OLMAK ÜZERE YILLIK BAŞARI KRİTERİNİ DEVAM ETTİREN ÖĞRENCİMİZE MEZUN OLUNCAYA KADAR BURS VERİLMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.
Türgev bursu kaç TL?
tam burslu olmak kaydıyla bir Vakıf üniversitesinin Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programlarında devam eden öğrencilerden ya da Doktorasını en fazla iki sene önce tamamlamış araştırmacılardan Tezli Yüksek Lisans öğrencilerine 12 ay süreyle aylık nakdî 1250 TL, Doktora öğrencilerine ve doktorasını tamamlamış …
Kızılay burs başvurusu nasıl yapılır?
Başvurularımız 1-15 Ekim tarihleri arası web sayfamızdan (www.kizilayavrasya.org) yapılacaktır. Başvuru yapan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen belgelerini 30 Ekim tarihine kadar adresimize göndermeleri gerekmektedir. 3- Bu yıl ödemelerimiz aylık yapılmayıp her eğitim dönemi için toplu birer ödeme yapılacaktır.
9 ay süreyle aylık 1000 TL verilen burslar için son başvuru tarihi 30 Eylül. KADEM, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir.

Geri