AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Devlet okullarinda yemek var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Devlet okullarında yemek var mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı şu anda taşımalı eğitimdeki öğrencileri kapsayan ücretsiz okul yemeğini yurt genelinde 18.5 milyon öğrenciye vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz okul yemeği programının 2020 – 2021 eğitim ve öğretim döneminde kademeli olarak hayata geçirilmesi planlanıyor.

Devlet okullarında öğle yemeği var mı?​

Devlet okullarında öğle yemeği var mı?
İl Müdürlüğü’nün talimatı doğrultusunda, bu 17 okul dışında, devlete ait tüm ilköğretim okullarında öğle yemeği kaldırıldı.

Okulda yemek verilecek mi?​

Okulda yemek verilecek mi?
Koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında öğrenciler okullarda yemek yemeyecek. SINIFLAR iki gruba ayrılacak, sınıfın yarısı bir gün, yarısı bir başka gün okula gelecek.

Okullarda yemekhane açılacak mı?​

6 Eylül itibarıyla başlatılacak yüz yüze eğitim ile birlikte Türkiye genelindeki okul ve kurumlarda COVID-19 tedbirleri alınarak kantinler, yemekhaneler ve pansiyonlar da açılacak.

Okul yemekhaneleri ne zaman açılacak?​

Okul yemekhaneleri ne zaman açılacak?

Destek Hizmetleri Genel müdür?​

Destek Hizmetleri Genel müdür?
2021 yılı Eylül ayından itibaren sırasıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevlerinde bulanan ve Piktes Projesi Direktörü olarak görev yapmakta iken Destek Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevlendirilen Levent ÖZİL; birçok Yerel, Ulusal ve …

Yemekhane ne zaman açılacak?​

Üniversite yemekhanesinde nasıl yemek yenir?​

Üniversite yemekhanesinde nasıl yemek yenir?
ÖĞRENCİLER VE PERSONEL Öğrenciler para makineleri vasıtasıyla kimlik kartlarına yemek fişi yükleyecek ve yükleme işleminden sonra yemekhanedeki turnikelerde, kart okuyucuya kartlarını okutmak suretiyle yemek yiyeceklerdir.

Üniversite yemekhanesinden kimler yararlanabilir?​

Üniversite yemekhanesinden kimler yararlanabilir?
Madde 17: a) Yemek hizmetinden faydalanacak personel; üniversite kadrosunda çalışan akademik, idari ve sözleşmeli personel ile işçiler ve Üniversite misafirlerini kapsar. ödemede bulunulmaz.

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ne iş yapar?​

Ders kitaplarını, kaynak ve yardımcı eğitim dokümanlarını, ders ve laboratuvar araç ve gereçleri ile basılı eğitim malzemelerini, makine, teçhizat ve donatım ihtiyaçlarını temin etmek, Bakanlığa bağlı döner sermaye işletmeleri ile ilgili işleri yürütmek, Bakan tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.

Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim?​

Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim?
Serdar KARTAL 1983 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında İngiltere University of Leicester’da eğitim gördü.

Merhaba, devlet okullarında yemek konusuna detaylı bir şekilde yanıt verebilirim:

1. **Ücretsiz Okul Yemeği Programı:** Milli Eğitim Bakanlığı, ücretsiz okul yemeği programını taşımalı eğitimdeki öğrencileri kapsayacak şekilde ülke genelinde 18.5 milyon öğrenciye sunmaya hazırlanıyor. Programın 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında kademeli olarak hayata geçirilmesi planlanıyor.

2. **Devlet Okullarında Öğle Yemeği:** Bazı kaynaklara göre, İl Müdürlüğü talimatı doğrultusunda belirli okullar dışında, devlete ait tüm ilköğretim okullarında öğle yemeği kaldırılmış olabilir. Ancak bu konuda net bilgi vermek için ilgili kaynaklara başvurulması önemlidir.

3. **Okulda Yemek Verilmesi:** Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında öğrencilerin okullarda yemek yemeyeceği belirtilmiş. Sınıfların gruplara ayrılarak kademeli olarak okula gelmeleri planlanıyor.

4. **Okullarda Yemekhane Açılması:** 6 Eylül itibarıyla başlayacak yüz yüze eğitimle birlikte Türkiye genelindeki okullarda COVID-19 tedbirleri alınarak kantinler, yemekhaneler ve pansiyonlar da açılacak.

5. **Okul Yemekhanelerinin Açılma Zamanı:** Şu anda belirli bir tarih verilmemiş gözüküyor. Takip edilen kaynaklardan ve resmi duyurulardan bu konuda güncel bilgi alınabilir.

6. **Üniversite Yemekhanesinde Yemek Hizmeti:** Üniversite öğrencileri ve personeli, kimlik kartlarına yükledikleri yemek fişleriyle yemek hizmetinden faydalanabiliyor. Turnikelerde kartlarını okutarak yemek alabiliyorlar.

7. **Üniversite Yemekhanesinden Kimler Yararlanabilir:** Üniversite kadrosunda çalışan akademik, idari ve sözleşmeli personel ile işçiler ve üniversite misafirleri yemek hizmetinden faydalanabilir.

8. **Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü:** Bu genel müdürlük, ders kitaplarından kaynak ve yardımcı eğitim dokümanlarına, ders araç gereçlerinden basılı eğitim malzemelerine kadar çeşitli ihtiyaçları temin etmekle sorumlu bir birimdir.

9. **Destek Hizmetleri Daire Başkanı:** Şu anda Serdar Kartal olarak belirtilmiştir. Kendisi Balıkesir doğumlu olup Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur.

Eğer daha fazla detay ya da güncel bilgi isterseniz, resmi kaynaklara başvurmanızı öneririm. Umarım yanıtlarımız size yardımcı olmuştur.

Geri