AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Devlet Bahceli hangi alanda doktor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Devlet Bahçeli hangi alanda doktor?​

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden iktisat doktoru unvanı aldı ve aynı üniversitenin İktisadi ve İdarî Bilimler Fakültesi’nin iktisat politikası ana bilim dalında 1987 yılına kadar öğretim üyeliği görevini sürdürdü.

Bahçe ilçesi hangi ile bağlı?​

Bahçe, Osmaniye ilinin bir ilçesidir.
Devlet Bahçeli hangi okuldan mezun?
Gazi ÜniversitesiDevlet Bahçeli / ÜniversiteGazi Üniversitesi, Ankara’da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara’da kuruldu. Ayrıca Gazi Üniversitesi, cumhuriyetin ilk üniversitesi olma unvanını da elinde bulundurur.Tıp, Diş Hekimliği, Eğitim, Fen, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi önemli fakülteleridir. Vikipedi

Devlet Bahçeli eğitimi nedir?​

Gazi ÜniversitesiDevlet Bahçeli / Eğitim

Osmaniye Bahçe nüfusu kaç?​

Bahçe nüfusu 2021 yılına göre 22.754. Bu nüfus, 11.463 erkek ve 11.291 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,38 erkek, %49,62 kadındır.
Osmaniye Bahçe arası ne kadar?
Osmaniye – Bahçe arası otobüs ile ne kadar sürüyor? Osmaniye – Bahçe arası otobüs yolculuğu ortalama 30dk sürmektedir.

Osmaniye merkez nüfusu ne kadar?​

Merkez nüfusu 2021 yılına göre 279.992. Bu nüfus, 139.961 erkek ve 140.031 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %49,99 erkek, %50,01 kadındır.

Kadirli nüfusu ne kadar?​

Kadirli nüfusu 2021 yılına göre 126.941. Bu nüfus, 63.615 erkek ve 63.326 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,11 erkek, %49,89 kadındır.
Arıklıkaş Osmaniye arası kaç km?
Arıklıkaş Köyü Osmaniye şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 27 kilometredir.

Osmaniye arası kaç kilometredir?​

İSTANBUL OSMANİYE ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT

Geri