Deve idrari neden icilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
171.662
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Deve idrarı neden içilir?​

Deve idrarının faydaları nelerdir? saçkıran , bıyıkdöken ve kaşıntılı egzama , uyuz gibi cilt hastalıkları, akne,siyah leke , epidermik deri içi enfektif kızıl serpinti gibi hastalıklarda kullanabileceği ve şifa sağladığı söyleniyor.

İdrar sarılığa iyi gelir mi?​

Vücutta su toplanmaya başlarsa, insan uzunca bir zaman sabah aç karnına kendi ilk idrarından biraz içmelidir. Bunun sarılıkta da yararı olur.
Kadın idrarı içilir mi?
“Böbrekler kanı süzüyor ve fazla sıvı, tuz ve mineraller idrarla dışarı atılıyor. Sağlıklı bir insanda idrarın yüzde 95’i sudur. Ama diğer yüzde 5’i nitrojen ve potasyum gibi vücudun kurtulmaya çalıştığı atıklardır. Bunların çok miktarda alırsanız bağırsak ve böbrek sorunları yaşayabilirsiniz.

Peygamber efendimiz neden hadis yazılmasını yasakladı mı?​

Peygamber Kuran’ı Kerimle karıştırılır diye hadislerin yazılmasını yasaklamıştır. Sahabeler ve dört halife de bu geleneği devam ettirmiştir. Tabiî ki sahabeler ölmeye başladığında bunlar unutulmasın diye 80 yıl sonra hadis yazılmaya izin çıkmıştır.

Sidiğimizi içersek ne olur?​

İdrar içmek öldürür mü?
Böbreklerinizde bir sorun yoksa bu doğru. Ancak vücuttan atılırken idrara belli bakteriler karışabilir. Bu bakterileri tekrar sisteminize sokmak enfeksiyon riski dahil ciddi sorunlara neden olabilir” dedi.

İdrar içmek hangi hastalığa iyi gelir?​

İdrar terapisi birçok hastalığa da iyi geliyor. Sivilce, egzama, kırmızı leke, kuru cilt tedavisinde idrarın inanılmaz etkileri olduğu uzmanlar tarafından aktarılıyor. Ayrıca yaş ilerledikçe eksikliği büyük bir sorun olarak görülen cilt esnekliği de idrar kürü ile kısa sürede geri kazanılıyor.

Bir hadisin uydurma olduğu nasıl anlaşılır?​

Bir âlimin, hadîslerin sıhhati için aradığı şartları taşımayan, nitekim herhangi bir hadîsi haber verirken kasten yalan söylediği bilinen bir kimsenin haber verdiği hadîslerin hepsine mevzu (uydurma) hadîs denir. Hadîs uydurmak, iyi niyetle olursa haram; Müslümanları aldatmak içinse küfrdür.
Hadisler ne zaman yazıldı Diyanet?
Hadisler, İslâm Peygamberi’nin zamanından (Sünnî kaynaklar 200-300, Şiî hadis kitapları 400-500 yıl) birkaç asır sonra yazılan ve İslâm Peygamberi’ne bir rivayet zinciri ile isnad edilen söz ve fiillerden oluşan sözlü kültür ürünleridir.
 
Geri
Üst