AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Devamsizligi kim girer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Devamsızlığı kim girer?​

E OKULA DEVAMSIZLIKLARI KİM İŞLER? Çocukların devamsızlıkları, okul öncesi eğitim kurumlarında öğretmen, ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise okul yönetimi tarafından e-Okul sistemine işlenir ve yöneticiler tarafından takip edilir.

Hangi sayılı YÖK kararıyla eğitim enstitüleri fakülteye dönüştürüldü?​

20 Temmuz 1982 tarihinde çıkan 41 sayılı Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile, öğretmen yetiştiren bütün yüksek öğretim kurumları üniversitelere devredilerek, öğretmen yetiştirme işi, yeni bir yapı ve statüye kavuşturulmuştur.

Nöbetçi öğretmen kaç dakika derse geç girebilir?​

Nöbetçi öğretmen kaç dakika derse geç girebilir?
(8) Nöbet görevi, ilk ders başlamadan 30 dakika önce başlar, son ders bitiminden 30 dakika sonra sona erer. Ancak bu süre, okulun özelliğine göre öğretmenler kurulu kararıyla 15 dakikadan az olmamak kaydıyla kısaltılabilir.

Nöbetçi öğretmen kaç dakika?​

Nöbetçi öğretmen kaç dakika?
“c) Nöbet görevi, ilk dersten 30 dakika önce başlar, son ders bitiminden 30 dakika sonra biter. Ancak bu süre, okulun özelliğine göre öğretmenler kurulu kararıyla 15 dakikadan az olmamak kaydıyla kısaltılabilir.

Mesleki gelişim eğitimleri nelerdir?​

İŞYERİ ORGANİZASYONU EĞİTİMİ

Öğrenci devamsızlık takibi kimin görevi?​

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ Devam – Devamsızlık Madde 14- (Ek:RG-6/9/2008-26989) Çocukların devamsızlıkları, e-okul sistemine işlenir ve öğretmenler ile yöneticiler tarafından takip edilir. okul müdürü görev vermişse yapmak durumundasınız.

e-Okul devamsızlık yazılıyor mu?​

e-Okul devamsızlık yazılıyor mu?
TEOG sınav sonuçları e-okul’da… e-okul veli bilgilendirme sistemi ile devamsızlık, not bilgisi, TEOG sınav sonuçları da öğrenilebiliyor.

Nöbetçi öğretmen kaç dakika erken gelir?​

Nöbetçi öğretmen kaç dakika erken gelir?

Öğretmen Kaç yaşında nöbetten düşer?​

Sayılı ve 13.01.2010 tarihli kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 80. maddesinde “hizmet süreleri bayanlarda 20 yıl, erkeklerde 25 yıl ve daha fazla olan öğretmenlere nöbet görevi verilmeyeceği yolundaki ibareye yer verilmemesine..” ilişkin düzenlemenin yürütmesi durdurmuştu.

**Devamsızlığı kim girer?**

Çocukların devamsızlıkları, okul öncesi eğitim kurumlarında öğretmen, ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise okul yönetimi tarafından e-Okul sistemine işlenir ve yöneticiler tarafından takip edilir.

**Hangi sayılı YÖK kararıyla eğitim enstitüleri fakülteye dönüştürüldü?**

20 Temmuz 1982 tarihinde çıkan 41 sayılı Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile, öğretmen yetiştiren bütün yüksek öğretim kurumları üniversitelere devredilerek, öğretmen yetiştirme işi yeni bir yapı ve statüye kavuşturulmuştur.

**Nöbetçi öğretmen kaç dakika derse geç girebilir?**

Nöbetçi öğretmenlerin derslere gecikmeleri durumunda genel bir kural mevcuttur. Nöbet görevi, ilk dersten 30 dakika önce başlar ve son dersin bitiminden 30 dakika sonra biter. Ancak bu süre, okulun özelliğine göre öğretmenler kurulu kararıyla 15 dakikadan az olmamak kaydıyla kısaltılabilir.

**Mesleki gelişim eğitimleri nelerdir?**

İşyeri Organizasyonu Eğitimi, iş dünyasında karşılaşılan organizasyonel konular üzerine eğitim sunar.

**Öğrenci devamsızlık takibi kimin görevi?**

Okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğine göre, çocukların devamsızlıkları e-okul sistemine işlenir ve öğretmenler ile yöneticiler tarafından takip edilir. Okul müdürünün bu konuda görev vermesi durumunda ilgili kişiler bu takibi yapmakla yükümlüdür.

**e-Okul devamsızlık yazılıyor mu?**

Evet, e-Okul sistemi üzerinden öğrenci devamsızlıkları da takip edilebilmektedir. Ayrıca e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi aracılığıyla devamsızlık, not bilgisi, TEOG sınav sonuçları gibi bilgilere erişim sağlanabilmektedir.

**Nöbetçi öğretmen kaç dakika erken gelir?**

Nöbetçi öğretmenlerin derslere kaç dakika erken gelmeleri gerektiği genellikle belirli bir kurala bağlı değildir. Ancak genel pratik olarak dersin başlama saati olan ilk dersten en az 10-15 dakika önce okulda olmaları tavsiye edilir.

**Öğretmen Kaç yaşında nöbetten düşer?**

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 80. maddesinde belirtilen hizmet sürelerine göre nöbet görevinden muafiyet sağlanır. Ancak belirtilen yaş sınırıyla ilgili kesin bir bilgi verilmemiştir. Bu konuda ilgili yönetmelik ve genelgelerde detaylı bilgi bulunabilir.

Geri