AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Destek egitim kac ek ders?

Editör

Yeni Üye

Destek eğitim kaç ek ders?​

Maaş karşılığı verilen Destek Eğitim Odası görevinde ek ders ücreti ve % artırımlı ödenmez. Ayrıca branş öğretmenlerine, 15 saat maaş karşılığı olan ders yükünün üzerine, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir.

30 saat derse giren öğretmen destek eğitim verebilir mi?​

30 saat derse giren öğretmen destek eğitim verebilir mi?
görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir. ücreti, % artırımlı ödenir.

Destek odasında kaç öğrenci olur?​

Destek odasında kaç öğrenci olur?
Sanırız il/ilçe mili eğitim müdürlüğü yetkilileri; Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin “Destek eğitim odası” başlıklı 25. maddesi (ç) bendindeki hükümlere göre 3 öğrenci ile açılan destek eğim odalarına izin veriyorum demektedir.

Destek eğitim odasında kaç saat ders alınır?​

Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin %40’ını aşmayacak şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati öğrenim gören bir öğrenci için söz konusu plan- lama en fazla 12 ders saati (30×40/100 = 12) olacak şekilde uygulanır.

Destek eğitimde kaç saat ders verilir?​

Destek eğitimde kaç saat ders verilir?

Branş öğretmeni kaç saat destek eğitim verebilir?​

Branş öğretmeni kaç saat destek eğitim verebilir?
Branş öğretmeni maaş karşılığı olan 15 ders saatini doldurmuşsa, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir. Ayrıca branş öğretmenlerine 15 saat maaş karşılığı ve 6 saat zorunlu ek dersin üzerine, istemeleri halinde 9 saat daha Destek Eğitim Odasında ek ders görevi verilebilir.
Destek Odası 40 saate dahil mi?​
Özel eğitim öğretmeni 30 saate ek 8 saat destek eğitim odasında görev alabilir. Bu kapsamda normal müfredat kapsamında girdiği dersler de dâhil olmak üzere toplam da 38 saat ders görevi alabilir.

Destek eğitim Odası ücreti ne kadar?​

Destek eğitim Odası ücreti ne kadar?
Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; (Gündüz) ek ders ücreti 27.29 TL.

Destek eğitimi en fazla kaç saat?​

Destek eğitimi en fazla kaç saat?

Evde eğitim kaç saat ek ders alır?​

Evde eğitim Öğretmenleri kaç saat ek ders alır? Bu öğretmenler mesai saatleri içerisinde evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse ayrı bir ek ders ücreti alamazlar; ancak mesai saatleri dışında evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse haftada 8 saate kadar daha ek ders görevi ve ücreti alabilirler.

Destek eğitim kaç ek ders?​

Maaş karşılığı verilen Destek Eğitim Odası görevinde ek ders ücreti ve % artırımlı ödenmez. Ayrıca branş öğretmenlerine, 15 saat maaş karşılığı olan ders yükünün üzerine, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir.

30 saat derse giren öğretmen destek eğitim verebilir mi?​

30 saat derse giren öğretmen destek eğitim verebilir mi?
Görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir. Ücreti, % artırımlı ödenir.

Destek odasında kaç öğrenci olur?​

Sanırız il/ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri; Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin “Destek eğitim odası” başlıklı 25. maddesi (ç) bendindeki hükümlere göre 3 öğrenci ile açılan destek eğitim odalarına izin veriyorum demektedir.

Destek eğitim odasında kaç saat ders alınır?​

Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin %40’ını aşmayacak şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati öğrenim gören bir öğrenci için söz konusu planlama en fazla 12 ders saati (30×40/100 = 12) olacak şekilde uygulanır.

Destek eğitimde kaç saat ders verilir?​

Destek eğitimde kaç saat ders verilir?

Branş öğretmeni kaç saat destek eğitim verebilir?​

Branş öğretmeni maaş karşılığı olan 15 ders saatini doldurmuşsa, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir. Ayrıca branş öğretmenlerine 15 saat maaş karşılığı ve 6 saat zorunlu ek dersin üzerine, istemeleri halinde 9 saat daha Destek Eğitim Odasında ek ders görevi verilebilir.

Destek Odası 40 saate dahil mi?​
Özel eğitim öğretmeni 30 saate ek 8 saat destek eğitim odasında görev alabilir. Bu kapsamda normal müfredat kapsamında girdiği dersler de dâhil olmak üzere toplamda 38 saat ders görevi alabilir.

Destek eğitim Odası ücreti ne kadar?​

Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; (Gündüz) ek ders ücreti 27.29 TL.

Destek eğitimi en fazla kaç saat?​

Evde eğitim kaç saat ek ders alır?​

Evde eğitim öğretmenleri kaç saat ek ders alır? Bu öğretmenler mesai saatleri içerisinde evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse ayrı bir ek ders ücreti alamazlar; ancak mesai saatleri dışında evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse haftada 8 saate kadar daha ek ders görevi ve ücreti alabilirler.

Geri