AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Destek egitim Gunde kac saat verilebilir?

Editör

Yeni Üye

Destek eğitim Günde kaç saat verilebilir?​

kaç saate kadar görev alabilir ve ücretlendirme nasıl yapılır? görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir. ücreti, % artırımlı ödenir.

Destek eğitim ders süresi kaç dakika?​

Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin @’ını aşmayacak şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati öğrenim gören bir öğrenci için söz konusu plan- lama en fazla 12 ders saati (30×40/100 = 12) olacak şekilde uygulanır.

Destek eğitim ücreti ne kadar?​

Destek eğitim ücreti ne kadar?
Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; (Gündüz) ek ders ücreti 27.29 TL.

Destek eğitim odasında en fazla kaç öğrenci olur?​

Destek eğitim odasında en fazla kaç öğrenci olur?
Destek eğitim odasında öğrencilerin eğitim performansları dikkate alınarak birebir eğitim yapılır. Ancak; BEP geliştirme birimi gerektiğinde eğitim performansı aynı seviyede olan öğrencilerle birebir eğitimin yanında en fazla 3 öğrencinin bir arada eğitim alacağı grup eğitimi yapılması için de karar verebilir.

Destek eğitim odasında kaç saat ek ders?​

Ayrıca branş öğretmenlerine, 15 saat maaş karşılığı olan ders yükünün üzerine, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir. Branş öğretmeninin istemesi durumunda, 15 saat maaş karşılığı ve 6 saat zorunlu ek dersin üzerine, 9 saat daha Destek Eğitim Odasında ek ders görevi verilebilir.

Destek eğitim odasında dersler ne zaman verilir?​

Destek eğitim odasında verilen destek eğitim hizmetleri okulun veya kurumun ders saatleri içinde yapılır. Destek eğitim odasında öncelikli olarak öğrencinin kayıtlı olduğu sınıfta o ders saatinde okutulan derse ilişkin eğitim verilir.

Destek eğitim odasında kaç saat ders verilebilir?​

Destek eğitim odasında kaç saat ders verilebilir?
Sınıf öğretmenleri maaş ve ek ders karşılığı görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.

Evde eğitim 40 saate dahil mi?​

Evde eğitim 40 saate dahil mi?
Söz konusu yazıda bu hususlar açıklandıktan sonra 40 saat sınırına bir anlam verilememiştir denilerek durum açıklığa kavuşturulmuştur. Buna iyep,evde eğitim vs dahil değildir. YAni 40 saat aşılabilir ve ücreti ödenir. 30 saat dersi olan branş öğretmeni BEP yapamaz. 21 saati var ise 9 saate kadar BEP yapar.

Destek odasında kaç öğrenci olur?​

Sanırız il/ilçe mili eğitim müdürlüğü yetkilileri; Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin “Destek eğitim odası” başlıklı 25. maddesi (ç) bendindeki hükümlere göre 3 öğrenci ile açılan destek eğim odalarına izin veriyorum demektedir.

Destek Odası 40 saate dahil mi?​

Özel eğitim öğretmeni 30 saate ek 8 saat destek eğitim odasında görev alabilir. Bu kapsamda normal müfredat kapsamında girdiği dersler de dâhil olmak üzere toplam da 38 saat ders görevi alabilir.

2022 destek eğitim odası ek ders ücreti ne kadar?​

2022 destek eğitim odası ek ders ücreti ne kadar?
İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; Gündüz ek ders: 32,96 TL Lira olacak. Yüksek Lisans Ek Ders 35,27 TL olacak.

Destek eğitimi hangi saatlerde verilir?​

Destek eğitimi hangi saatlerde verilir?
kaç saate kadar görev alabilir ve ücretlendirme nasıl yapılır? görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.

Destek eğitim konusundaki detaylı bilgileri paylaşacak olursam:

**Destek eğitim Günde kaç saat verilebilir?**
- Sınıf öğretmenleri haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Bu, haftalık 30 saatlik ders görevlerinin yanında ek olarak verilebilen bir destek hizmetidir.

**Destek Eğitim Odasında ders süresi kaç dakika?**
- Öğrencinin alacağı destek eğitim ders saati, haftalık toplam ders saatinin belirli bir yüzdesini geçmeyecek şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati olan bir öğrenci için en fazla 12 ders saati destek eğitim odasında verilebilir.

**Destek eğitim ücreti ne kadar?**
- Destek eğitim odası derslerinin ücretlendirmesi için belirli ek ders ücretleri vardır. Sözleşmeli ek ders ücreti 23,41 TL, Takviye ek ders ücreti 54,57 TL ve özel eğitim ek ders ücreti 34,09 TL olarak belirlenmiştir.

**Destek eğitim odasında en fazla kaç öğrenci olur?**
- Destek eğitim odasında genellikle birebir eğitim verilirken, öğrencilerin eğitim performanslarına göre en fazla 3 öğrencinin bir arada eğitim alacağı grup eğitimi yapılabilmektedir.

**Destek eğitim odasında kaç saat ek ders?**
- Branş öğretmenlerine, 15 saat maaş karşılığı olan derslerin üzerine 6 saat zorunlu ek ders olarak Destek Eğitim Odasında görev verilebilir. Branş öğretmeninin talebi doğrultusunda daha fazla saatlerde ek ders verilebilir.

**Destek eğitim odasında dersler ne zaman verilir?**
- Destek eğitim hizmetleri, okulun veya kurumun ders saatleri içinde verilir ve öğrencinin kayıtlı olduğu sınıfın ders saatlerine denk getirilmeye çalışılır.

**Evde eğitim 40 saate dahil mi?**
- Evde eğitim, bu destek eğitim kapsamına dahil edilmemektedir. Bu nedenle belirtilen 40 saatlik sınırlamaya evde eğitim dahil değildir.

**Destek odasında kaç öğrenci olur?**
- Destek eğitim odalarında genellikle birebir eğitim verilirken, grup eğitimi durumunda en fazla 3 öğrencinin bir arada olabileceği belirtilmektedir.

**Destek Odası 40 saate dahil mi?**
- Belirtilen destek eğitim hizmetleri içinde 40 saatlik sınırlama bulunmamaktadır. Öğretmenlere, haftada belirli saatler süresince destek eğitim odalarında görev alabilecekleri belirtilmiştir.

**2022 destek eğitim odası ek ders ücreti ne kadar?**
- 2022 yılında (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) için güncel ek ders ücretleri verilmiş olup, Gündüz ek ders için 32,96 TL ve Yüksek Lisans Ek Ders için 35,27 TL öngörülmüştür.

**Destek eğitimi hangi saatlerde verilir?**
- Destek eğitim, öğrencilerin kayıtlı olduğu sınıfın ders saatlerinde veya kurumun belirlediği saatler içinde verilmektedir. Sınıf öğretmenlerine, haftada 30 saatlik derslerinin yanında 8 saatlik destek eğitim odası görevi verilebilmektedir.

Geri