Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Desktop ini silinirse ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Desktop ini silinirse ne olur?​

desktop ini silsem ne olur bu klasörü gizlemek yerine silmek isteyebilirsiniz. Bu silmenizde bir mahsur yoktur. Herhangi bir dosya kaybına, zarar vermez.
Desktop virüsü nasıl silinir?
Başlat > Denetim Masası >> Games Desktop programını Buradan Kaldırınız.
Ini uzantısı ne demek?
INI, Microsoft Windows, işletim sistemi sürümleri içerisinde kullanılan bir dosya uzantısıdır. “Intialization” yani “Başlatma” anlamına gelmektedir. Bu dosya genellikle içerisinde kod, satırları ve değerli parametreleri barındırmaktadır.

Desktop dosyası nasıl açılır?​

Çözüm: DESKTOP Dosyanızı Açmak için File Magic’i kullanın Tam dosya biçimine bağlı olarak DESKTOP dosyanızı açmak için File Magic [download] gibi evrensel bir yazılım görüntüleyici kullanabilirsiniz. DESKTOP dosyalarınızı ve yüzlerce başka dosya türlerini bir programla açmak için bugün File Magic’i indirin.
Ini dosyası hangi programla açılır?
File Magic, bazı INI dosyalarının içeriğini açıp görüntülemenizi sağlayan evrensel bir yazılım görüntüleyicidir. İkili bir biçimde olsa bile INI dosyalarını görüntülemenize yardımcı olabilir.
User ini nedir?
user_ini.filename ile PHP’nin dizinlerde arayacağı dosyanın ismi belirtilir. . user.ini öntanımlı değerdir. user_ini.cache_ttl ile kullanıcı INI dosyalarının ne sıklıkta denetleneceği belirtilir. 300 saniye (5 dakika) öntanımlı değerdir.
İngilizce bir kelime olan desktop Türkçe’de; “Masaüstü [Bilgisayar]” anlamına gelmektedir.
Desktop bilgisayarda nerede?
Bilgisayarınızda bulunan her şey harddisk veya SSD’ye kaydolur. Masaüstündeki dosyalar yine işletim sisteminin kurulu olduğu diske kaydolur. “C:\ Users\Kullanıcıadınız” kısmında masaüstü kısmını görürsünüz.
INI dosyaları nasıl açılır?
İşletim sisteminize bağlı olarak, INI dosyasını sağ tıklayıp “Birlikte Aç” ı seçip Simple Exchange Rate Information File Format, Initialization/Configuration File, Gravis UltraSound Bank Setup File veya benzer bir yazılımdan birini seçersiniz PC’nizdeki yüklü programlardan bir program.

Geri