AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Derya Tuna Kimdir?

haberci

Yeni Üye
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile tanıştığı yıllarda o dönem ikinci sınıf bir şarkıcı olarak Yenikapı'daki gazinolarda sahneye çıkan uvertürşarkıcıdır İbrahim Tatlıses,1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden İdo(İbrahim) adında bir oğlu oldu Tatlıses, Derya Tuna ile birlikte yaşamaya başlar, Tuna'nın kısa süren sahne hayatı da sona erer Derya Tuna, sonradan bir veya iki filmde daha oynar Tatlıses'le birlikte, pek 1983 yılında 'Günah', 85'te 'Yalnızım' ve 87'de 'Gülüm Benim' filmlerinde İbrahim Tatlıses'in karşı yer aldı Derya Tuna
Derya Tuna, uvertürolarak başladığı iş hayatına 20 takvim aradan daha sonra, bir magazin dergisine köşe yazarıolarak geri döndü, bir röportajda, 'Keşke İbrahim Bey'in evlenme teklifini kabul etseydim, hayatım keşkelerle dolu' demiş İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çifti beraberliklerinin 18 ’inci yılında yollarını 2001 de ayırdı
Derya Tuna Resimleri
*

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'le 1980'li yıllarda tanışmış ve ilişki yaşamıştır. O dönemde ikinci sınıf bir şarkıcı olarak Yenikapı'daki gazinolarda sahne almıştır. İbrahim Tatlıses ile ilişkisinden İdo adında bir oğlu olmuş ve bir süre birlikte yaşamışlardır. Derya Tuna'nın kısa süren sahne hayatı, Tatlıses'le olan birlikteliklerinin etkisiyle sona ermiştir. Birkaç filmde İbrahim Tatlıses ile birlikte rol almıştır, bu filmler arasında 'Günah', 'Yalnızım' ve 'Gülüm Benim' gibi yapımlar bulunmaktadır.

Derya Tuna, iş hayatına uvertür şarkıcılıkla başlamıştır ve 20 yıl aradan sonra bir magazin dergisinde köşe yazarı olarak geri dönmüştür. Bir röportajında, 'Keşke İbrahim Bey'in evlenme teklifini kabul etseydim, hayatım keşkelerle dolu' şeklinde açıklama yapmıştır. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna, 2001 yılında 18 yıl süren birlikteliklerini sonlandırmışlardır.

Derya Tuna'nın hayatındaki bu dönemler ve ilişkileri, onun magazin dünyasında önemli bir figür olarak tanınmasını sağlamıştır. O döneme ait resimlerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geri