AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Dershane yaz kampi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Dershane yaz kampı ne demek?​

Yaz kampı öğrencinin evde yapması gereken çalışmanın öğretmenler gözetiminde burada tamamlandığı bir sistemdir.
Yaz kampları nerelerde yapılır?
Türkiye’nin En İyi Kamp Yerleri
- 1 – Yedigöller Milli Parkı, Bolu.
- 2 – İnbükü Orman Kampı, Marmaris.
- 3 – Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz.
- 4 – Yazılı Kanyon, Isparta.
- 5 – Köprülü Kanyon, Antalya.
- 6 – Akyaka – Gökova Orman Kampı, Gökova.
- 7 – İğneada Longoz Ormanları, Kırklareli.
- 8 – Nemrut Dağı Milli Parkı, Adıyaman.
Dershanede kamp ne demek?
Kamp Eğitimi Modeli, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını bir bütün halinde karşılayan, yaz döneminde 09.00-20.10, kış döneminde 09.00-22.00 saatleri arasında öğrencilerin ders dışındaki plânlanmış tüm saatlerini zorunlu olarak denetimli çalışma masalarında geçirdiği, öğrenci koçluğu hizmetinden yararlandığı sistemin adıdır.

Yazın Dershaneler ne zaman başlıyor?​

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; dershaneler ve bazı özel eğitim kurumlarının yüz yüze eğitime geçiş kararı verildi. Bu kapsamda; dershaneler ve özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitime 15 Şubat 2021’de başlayacak.
TYT kampı ne demek?
TYT yaz kampı sınavlara hazırlık dönemi için açılmış hızlandırılmış kurslardır. Yeni sınav sisteminin getirdiği yenilikler çerçevesinde çalışmaları verimli ve kusursuz olarak yapılmasını hedeflemekteyiz.
Her yerde kamp yapılır mı?
sorusunun cevabına gelince durum şöyle; Milli Parklar, açık alanlar, ormanlar, yaylalar, sahiller gibi yerlerde kamp yapmak maalesef yasak. Bu alanlarda kamp yapanlar ve Sokağa Çıkma Yasağı’na uymayanlara, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesilmektedir.
Dershane yaz kursları ne zaman başlıyor? 12. Sınıf Öğrencilerimiz için YKS Kursumuz (TYT Kursu – AYT Kursu ) 26 Temmuz 2021 Pazartesi Yaz Kampımız ile başlayacak olup, 2022 YKS Sınavına kadar 11 aylık tempolu bir çalışma programı ile devam edecektir.
Oyunlarımız Nelerdir?
Şimdi sırayla öğrenelim:

Geri