Dershane hizlandirma nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Dershane hızlandırma nedir?​

-İlk Hızlandırma Programı- 11.Sınıflarımız okulların açılmasından 2 hafta önce “ilk hızlandırma” programıyla başlar. Bu programda öğrencilerimiz 2 hafta boyunca hafta içi 5 gün ve günde 4 saat ders alırlar. 40 saatlik ilk hızlandırma programı okulların açılmasıyla biter ve yerini kurs programına bırakır.

40 haftalık hamileyim sancı gelmesi için ne yapmalıyım?​

Eğer hamile kişinin sancısı gelmiyor ve doğum da başlamıyorsa hastaneye 40. Haftada gidip doktorla görüşmelidir. Normal şartlarda da nişan geldiğinde, amniyotik sıvı geldiğinde ve kasılmalar geldiğinde doktora gitmek gerekir.
11 sınıflar için Dershaneler ne zaman başlıyor?
DERSHANELER NE ZAMAN AÇILIYOR? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; dershaneler ve bazı özel eğitim kurumlarının yüz yüze eğitime geçiş kararı verildi. Bu kapsamda; dershaneler ve özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitime 15 Şubat 2021’de başlayacak.
Hızlandırılmış ders ne demek?
CRASH COURSE NEDİR? Crash course bir konuda hızlandırılmış ve yoğun eğitim programlarına verilen isimdir. Bu kurslar süre olarak kısa olmasına rağmen, anlatılan konuda çok geniş bir içeriğe sahiptir. Crash course sizi bir kursta uzman yapmaz.

11 sınıfta dershaneye gitmeye gerek var mı?​

Sınava hazırlanmak, ders çalışmak, soru çözmek, zaman yönetimine adapte olmak, sınav formatına aşinalık kazanmak… Sonuç olarak Ders çalışma alışkanlığının kazanılması, var olan kazanımların ise kaybolmaması adına 11. Sınıfta dershane önemlidir.

Dershaneler ne zaman başlıyor 2022?​

Her dershanenin açılış tarihleri farklılık gösterebilir. Bu sebeple kayıtlı olduğunuz dershane üzerinden açılış tarihini ve dershaneler çalışma günlerini öğrenebilirsiniz. OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için okullar 6 Eylül’de açılacak.
Hep projesi hangi illerde var?
HEP kapsamında 2. aşama iller (Adana, Bursa, İzmir, Kayseri, Kilis, Mersin) için öngörülen kısa vadeli çalışma takvimi açıklanıyor.
Hep projesi ne demek?
Program, okul dışındaki 20 bin mülteci çocuğun HEP’in ilgili seviyelerini tamamladıktan sonra yaşlarına uygun örgün ve yaygın eğitim fırsatlarına yönlendirilmelerini amaçlamaktadır. HEP iki öğretim seviyesinden oluşmaktadır: 8 ayda tamamlanan ilkokul denkliği ve yine 8 ay sürenortaokul denkliği.

Geri