AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ders disi faaliyetler nelerdir ornekler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ders dışı faaliyetler nelerdir örnekler?​

Temel alanlar çerçevesinde yürütülen tüm aktivite, yarışma, tören, tanıtım günü, mezuniyet günü, yayın, müzik, halk oyunu, tiyatro, kampanya, ziyaret, gösteri, şenlik, şiir dinletisi, turnuva, konferans, panel, sempozyum, imza günü, fuar, sergi, kermes, gezi, proje hazırlama vb. sosyal etkinlikler okullarda yürütülen …

Ders Dışı egzersiz haftada kaç saat yapılır?​

Egzersizlerde haftada kaç saat yapılır? Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında yapılan eğitim karşılığında öğretmenlere haftada 6 saat ek ders ücreti ödenmektedir. Hafta 6 saatten fazla egzersiz ücreti ödenmez. Fiilen yapılmalıdır.
Okulda velilere yönelik ne gibi etkinlikler yapılmaktadır?
Velilere Yönelik Çalışmalar

Okullarda yapılan sosyal etkinlikler nelerdir?​

Okullarda yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler nelerdir:

Sosyal Etkinlik dersinde neler yapılabilir?​

Sosyal etkinlik dersi, öğrencileri değişik alanlarda, ders içi ve ders dışı uygulamalı çalışmalarla destekleyip, sosyal duyarlılığı olan, çevre ve doğa bilinciyle yoğrulmuş, kültür ve sanat bilinciyle donanmış, üreten ve yenileyen geçmişin değerlerini günümüzle birleştiren bireyler olarak yaşama adım atmalarını …
Hangi alanlarda egzersiz açılabilir?
Örneğin Akıl ve Zekâ Oyunları, Yaratıcı Drama, Diksiyon, Hızlı Okuma, vb. 2010 / 49 sayılı genelge dışında Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında da birçok konuda egzersiz açabilirsiniz.

Geri