- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ders dışı faaliyetler neler olabilir?
Temel alanlar çerçevesinde yürütülen tüm aktivite, yarışma, tören, tanıtım günü, mezuniyet günü, yayın, müzik, halk oyunu, tiyatro, kampanya, ziyaret, gösteri, şenlik, şiir dinletisi, turnuva, konferans, panel, sempozyum, imza günü, fuar, sergi, kermes, gezi, proje hazırlama vb. sosyal etkinlikler okullarda yürütülen …Ders dışı eğitim çalışmaları ne demek?
Bu hükümle, öğrencilerin boş zamanlarının değerlendirilmesinde ders dışında yapılacak eğitim çalışmaları; izcilik, beden eğitimi ve spor çalışmaları, halk oyunları ve “güzel sanatlar ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) koordinesinde ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak …Okulda velilere yönelik ne gibi etkinlikler yapılmaktadır?
Velilere Yönelik Çalışmalar
Kariyer CV nasıl hazırlanır?
- Püf Noktaları Özgeçmişin en fazla 2 sayfa olmalı.
- Kariyer Hedefi. Başvurduğun pozisyona uygun özelliklerinizi anlatabileceğin, kendini tanıtacağın ve başvuru amacınızı belirteceğin çok kısa bir paragraf yazmalısın.
- Kişisel Bilgiler.
- Eğitim Bilgileri.
- İş/Staj Deneyimi.
- Beceriler.
- Eğitimler/Sertifikalar.
- Referanslar.
Ders dışı egzersiz planlamaya dahil edilir mi?
İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) ve evde eğitim kapsamında okutulan dersler hazırlık ve planlama görevi karşılığı ek ders ücretlerinin hesabında dikkate alınacak fakat ders dışı eğitim çalışmalarının ise hazırlık ve planlama görevi karşılığı ek ders ücretinin hesabında dikkate alınmayacaktır.Ders dışı egzersiz ücreti ne kadar?
Öğretmenlerin 2022 Ocak Ayı Net Ek Ders Ücretleri Ne Kadar?Okulda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal kültürel eğitsel etkinlikler ve sağlayacağı faydalar nelerdir?
Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikleri ve sağlayacağı faydaları hakkında kısaca bilgiler vereceğiz. Bu etkinlikler, insanların birbirleriyle kaynaşmalarını, birbirlerine olan sevgilerinin artmasını, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalarını sağlar.