AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Derinlik duygusu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Derinlik duygusu nedir?​

Duygu derinliği bir bireyin duygusunun, mantığının ve eylemlerinin aynı ahenkte olması anlamına gelir.

Farklı sayfa görüntüleme sayısı nedir?​

Benzersiz Sayfa Görüntüleme, bir sayfanın, en az bir kere görüntülendiği oturumların sayısı anlamına gelir. Örneğin bir sitede /ornek-1 sayfasını aynı oturumda 5 defa görüntülediğimizi varsayalım. Böyle bir durumda “Benzer Sayfa Görüntüleme Sayısı” o oturum için 1 olacaktır fakat Sayfa Görüntüleme Sayısı 5 olacaktır.
Derinliği olmayan ne demek?
TDK açısından bakıldığı zaman sığ kelimesi, ‘Derinliği çok az olan, (göl, deniz ve akarsu)’ şeklinde ifade edilmektedir. Aynı zamanda mecazi anlamı üzerinden de bilgi ve düşüncesi yeterli olmayan biçiminde karşılık buluyor.
Ruhsal derinlik ne demek?
Psikolojik derinlik; bir ruh sağaltımından çok ruhsal dinginliğin yaşanmasını sağlayan bir enstantanedir… Bu zaman dilimleri ruhsal kayıt olarak bilinç altında vardır ve hep var olmaya devam edecektir… Zamanı yeri ve oluş biçimi her insan için farklıdır… Bazı insanlar bu derinliği daha sık deneyimleyebilirler.

Görüntüleme sayısı ne demek?​

Sayfa Görüntüleme Sayısı (Pageviews) Sayfa görüntülenme sayısı, sitenizde gezen kullanıcıların toplam gezdiği sayfaların sayısını vermektedir. Örnek vermek gerekirse ana sayfa 50, ürünler sayfası 30, iletişim sayfası ise 10 kez ziyaret edilsin. Bu örneğe göre görüntülenme sayınız (pegeviews) 90 olur.

Görüntüleme oranı nedir?​

Bir video reklamın ücretli görüntülenme sayısının gösterim sayısına oranı. Görüntüleme oranı tıklama oranına (TO) benzer ancak tıklamaları ölçmek yerine YouTube’da veya Görüntülü Reklam Ağı’nda video reklamınızı gördükten sonra görüntüleyen kullanıcıları sayar.
Edebiyatta derinlik ne demek?
6) Yoğunluk (Derinlik): Kpss genel yetenek Türkçe dersine ait cümlede anlatım özellikleri konusunda yer alan yoğunluk, derin yoruma açık, satır aralarında okunan anlatım, sıradan olmayan, sığ olmayan, yüzeysel olmayan anlatım, az sözle çok şey anlatmak ve her okunuşta yeni anlamlar bulunabilen anlatım şeklidir.

Geri