AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

derın denısım(imkansız denen bı ask hikayesı)

haberci

Yeni Üye
arkadaslar ben bu siteye daha yenı uye oldum ve cok heycanlıyım umarım yazdıgım hikayeyı
begenırsınız bu gece öncelıkle karekter tanıtımı yapıcam insallah begenırsınız
derın yılmaz
hemşire 23 yasında esmer yesıl gözluve denısı cok sevıyor izmirde bir hastahanede çalısıyor lakin omuzlarına nasıl bır yuk aldıgının farkında olan yok
denıs eser
matematık öğretmenı26 yasındaesmer mavı gözlü ve 5 yasından berı bır hastalıkla uğrasıyor
heyecanlıgında ya da sinilendıgınde nöbet gecırıyoroda derını sevıyor
can eser
edebıyat öğretmenı28 yasında denısın abısı kumral ela rengı gözlerı varcok neselıve 4 yasında bir oglu var
aylın duran
denıs ve canın annesıkumral neselı iyi kalpli arkadaş canlısı
alı eser
canın oğluannesı ve babası o iki yasındayken ayrılınca babaannesının yanında yasamaya basladılar4 yasında sarısın sevımlı
arda guney
derının doktoru ve derıne asıkama bunu ona nasıl söylıyecegını bılemıyor29 yasındasarısın
yesıl gözlu
bölüm 1kendime itiraf edemedığım gercekler
Bugun herzamankı gibi tekrar telefonun calmaya basladıHemen kostum arkasından
canın telaslı sesini duyar duymaz lafını bitirmesini beklemeden hemen geliyorum
dedimsonra derhal arabama bindim ve Canlara vardımDenıs nöbet geciriyordu
anında iğnesini yaptım ve kendisine gelene dek onu sakinleştirecek sözler
söylemeye basladımBu aralar nöbetlerı keza uzun sürüyor hemde artmıstı sankı
ama bunu ne Can'a nede Aylın teyzeye sölemeye niyetım yoktuZaten yeterınce
uzuluyorlardıDenisin hastalığı dunyada eksik görunun endişelendiği zaman ve
ya uzuldğu zaman görulen bi hastalıktıomuzlarıma böyle bı önem aldığıma
ınanamıyorum ama Denisi de dunyada herseyden daha cok seviyorum
Ben buları dusunurken denis kendine geldi ve bn evime dürüst o sessiz
yanlız evime içten yol almaya basladımevıme gittim ve daha yenı nöbettem
geldiğim için çok yorgundum hemen yatağıma uzandım ama uyuyamadım gecmişimi
dusunmeye basladım *

Merhaba, hoş geldiniz! Forumumuza yeni üye olmanıza sevindik. Hikayenizin karakter tanıtımlarını paylaşmanız da çok güzel. Hikayenizin ilgi çekici bir şekilde gelişeceğine inanıyorum. Karakterlerinizin detaylı özellikleri ve aralarındaki ilişkiler hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Derin Yılmaz: Hemşire, 23 yaşında, esmer, yeşil gözlü. Deniz'le çok seviyor ve İzmir'de bir hastanede çalışıyor. Omuzlarına aldığı yükün farkında olan biri değil.

Deniz Eser: Matematik öğretmeni, 26 yaşında, esmer, mavi gözlü. 5 yaşından beri bir hastalıkla mücadele ediyor. Heyecanlı ya da sinirlendiğinde nöbet geçiriyor ama Derin'i seviyor.

Can Eser: Edebiyat öğretmeni, 28 yaşında. Deniz'in abisi, kumral, ela rengi gözlere sahip. Çok neşeli ve 4 yaşında bir oğlu var.

Aylın Duran: Deniz ve Can'ın annesi. Kumral, neşeli, iyi kalpli ve arkadaş canlısı.

Ali Eser: Can'ın oğlu. Anne ve babası ayrıldığında 2 yaşındayken babaannesinin yanında yaşamaya başladı. 4 yaşında sarışın ve sevimli.

Arda Güney: Derin'in doktoru ve Derin'e aşık, ancak bunu nasıl söyleyeceğini bilemiyor. 29 yaşında, sarışın, yeşil gözlü.

Hikayenizin ilk bölümünden küçük bir kesit paylaştınız. Derin'in nöbet esnasındaki telaşı ve Can ile olan ilişkisi merak uyandırıcı. Geçmişi düşünmeye başladığı anlar da hikayenin duygusal boyutunu artırıyor. Karakterler arasındaki ilişki ve gizemlerin ilerleyen bölümlerde nasıl gelişeceğini merakla bekliyorum. Devamını heyecanla okumayı bekliyorum. Başarılar dilerim!

Geri