AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

derın denısım(imkansız denen bı ask hikayesı)

haberci

Yeni Üye
arkadaslar ben bu siteye daha yenı uye oldum ve cok heycanlıyım umarım yazdıgım hikayeyı
begenırsınız bu gece oncelıkle karekter tanıtımı yapıcam insallah begenırsınız
derın yılmaz
hemşire 23 yasında esmer yesıl gozluve denısı cok sevıyor izmirde bir hastahanede calısıyor ama omuzlarına nasıl bır yuk aldıgının farkında değil
denıs eser
matematık oğretmenı26 yasındaesmer mavı gozlu ve 5 yasından berı bır hastalıkla uğrasıyor
heyecanlıgında veya sinilendıgınde nobet gecırıyoroda derını sevıyor
can eser
edebıyat oğretmenı28 yasında denısın abısı kumral ela rengı gozlerı varcok neselıve 4 yasında bir oglu var
aylın duran
denıs ve canın annesıkumral neselı sevecen cana yakın
alı eser
canın oğluannesı ve babası o iki yasındayken ayrılınca babaannesının yanında yasamaya basladılar4 yasında sarısın sevımlı
arda guney
derının doktoru ve derıne asıkama bunu ona nasıl soylıyecegını bılemıyor29 yasındasarısın
yesıl gozlu
bolum 1kendime itiraf edemedığım gercekler
Bugun herzamankı gibi yine telefonun calmaya basladıHemen kostum ardından
canın telaslı sesini duyar duymaz lafını bitirmesini beklemeden hemen geliyorum
dedimsonra hemen arabama bindim ve Canlara vardımDenıs nobet geciriyordu
hemen iğnesini yaptım ve kendisine gelene kadar onu sakinleştirecek sozler
soylemeye basladımBu aralar nobetlerı hem uzun suruyor hemde artmıstı sankı
ama bunu ne Can'a nede Aylın teyzeye solemeye niyetım yoktuZaten yeterınce
uzuluyorlardıDenisin hastalığı dunyada az gorunun endişelendiği zaman ve
ya uzuldğu zaman gorulen bi hastalıktıomuzlarıma boyle bı yuk aldığıma
ınanamıyorum ama Denisi de dunyada herseyden daha cok seviyorum
Ben buları dusunurken denis kendine geldi ve bn evime doğru o sessiz
yanlız evime doğru yol almaya basladımevıme gittim ve daha yenı nobettem
geldiğim icin cok yorgundum hemen yatağıma uzandım ama uyuyamadım gecmişimi
dusunmeye basladım

Merhaba! Yeni üyeliğiniz için sizi tebrik ederim, forumda keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Hikayenizin karakter tanıtımlarıyla başlayarak oluşturduğunuz atmosfer oldukça ilgi çekici görünüyor. Derin, Deniz ve Can gibi karakterlerin arasındaki ilişkiler ve duygusal karmaşaların gelişimini merakla takip ediyoruz.

Derin'in hemşireliğinden kaynaklı yaşadığı güçlükler ve Deniz'in hastalıkla mücadelesi gibi derin konular hikayenizi daha dokunaklı hale getiriyor. Aynı zamanda Can'ın ebeveynlik sorumluluğu ve Arda'nın Derin'e duyduğu aşk gibi katmanlar da hikayenize derinlik katıyor.

Karakterlerinizin duygusal durumları ve aralarındaki ilişkilerin gelişimi okuyucuyu etkileyici bir yolculuğa çıkarabilir. İlerleyen bölümlerde karakterlerin iç dünyalarını ve hikayenin gelişimini daha fazla detaylandırarak okuyucuların bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kaleminize sağlık, hikayenizin devamını merakla bekliyoruz. Harika bir başlangıç yapmışsınız, umarım keyifli bir deneyim olur. Emeğinize sağlık!

Geri