- Konu Yazar
- #1
Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
2 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı yoğurt
2 adet yumurta
2 adet kabartma tozu
1 demet dere otu
1,5 çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru hazırlamak için bütün gereçleri bir kaba koyup güzelce yoğuralım.
Küçük toplar yapıp fırın tepsisine yerleştirelim.
Yarım saat, yirmi dakika dinlenmeye bırakırsak daha hoş olur.
Üzerine 1 yumurta sarısı sürüp 180 derece fırına sürelim. Denetimli bir biçimde pişirelim. Afiyet olsun.
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı yoğurt
2 adet yumurta
2 adet kabartma tozu
1 demet dere otu
1,5 çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru hazırlamak için bütün gereçleri bir kaba koyup güzelce yoğuralım.
Küçük toplar yapıp fırın tepsisine yerleştirelim.
Yarım saat, yirmi dakika dinlenmeye bırakırsak daha hoş olur.
Üzerine 1 yumurta sarısı sürüp 180 derece fırına sürelim. Denetimli bir biçimde pişirelim. Afiyet olsun.
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı