AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dereotlu Poğaça

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
125 gram tereyağı ya da margarin
1 yumurta beyazı içine sarısı dışına
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket kabartma tozu
1 tutam dereotu
Aldığı kadar un (3-3.5 su bardağı )

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığındaki tereyağını bir kaba alalım.
Diğer materyalleri ekleyelim ve yoğuralım.
Daha sonra içerisi için rendelenmiş kaşar beyaz peynir tercih sizlerin hangisini isterseniz koyup form verelim.
Üzerine yumurta sarısı sürüp çatalla form verelim.
Daha sonra susam ve çörek otu serpelim.
180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst