AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Dereköy İlköğretim Okulu Hakkında - Dereköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköy İlköğretim Okulu İletişim

Dereköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlkokul olarak1937 yılında yapılan ilk bina iki katlı olup 4 sınıflı bir idare odası bir işlikten oluşmuştur.
1969 yılında bu günkü eğitim öğretim yapılan bina yapılmıştır.Okulumuz iki katlı sekiz derslikli bir idare
odası,bir öğretmenler odası var.1161 öğrenci mezun olmuştur.mezun olanlardan 2 subay2 astsubay
2 polis 10 öğretmen 1 maliye müfettişi 10 hemşire 8 memur olarak yetişmiştir.2006/2007 öğretim
yılında 16/10/2006 gününden itibaren sağlık ocağı lojmanının 1.katında ana sınıfı açılmıştır.Aralık 2006
da okul aile birliğince kalorifer yapımına başlanarak 2007 nisan ayında tamamlanmıştır.
Haşim KÖSE tarafından yaptırılan dört derslikli ek bina 2010-2011 öğretim yılında hizmete gimiştir.
Bu binanın hizmete gimesinden sonra sağlık ocağında bulunan anasınıfı eski binanın birinci katına
taşınmış ve aynı katta bir idareci odası daha açılmıştır.Aynı yıl aynı binanın ikinci katında bir Fen
Laboratuvarı açılmış olup birde Bilişim Teknolojileri Sınıfı için yer ayrılmıştır.Okul bahçesine 2010-2011
öğretim yılında Selahattin CEYHAN tarafından yemekhane ve okuma salonu olarak kullanılacak bir
bina yapılmaktadır.

Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: 236 4242009
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dereköy Köyü
Okulun Web Adresi: http://akhisarderekoy.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok