- Konu Yazar
Derbeder filmi nerede çekildi?
1977 yılında gösterime giren Derbeder filminin çekimleri Antalya’da gerçekleştirilmiştir.Ferdi Tayfur filmi nerede çekildi?
BATAN GÜNEŞ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Ferdi Tayfur’un oynadığı Batan Güneş filmi, 1977 yılında Antalya Serik’te çekildi.
Çeşme ne zaman çekildi?
Çeşme, Temel Gürsu’nun yönettiği 1976 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Hulki Saner’in yazdığı filmin başrollerinde Ferdi Tayfur ve Necla Nazır oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Hulki Saner üstlenmiştir.
Derbeder 1978 nerede çekildi?
‘Derbeder’… ‘Derbeder’, iki akşam gösterileceğine göre önemli bir film olmalıydı. Yönetmen Temel Gürsü. Başroller; Ferdi Tayfur, Canan Perver ve Enis Fosforoğlu… Aslında ‘Derbeder’, yıllar önce çekilmiş ama Mersin’e ancak gelmiş.Ferdi Tayfur Derbeder kaç yılında çekildi?
Derbeder
Ferdi Tayfur Son Sabah filmi nerede çekildi?
Serik Merkez – 1977 Yılında Antalya Serik’te Çekilen Ferdi…
Levent, bilhassa 1960’lar ve 1970’lerin filmlerinde sık görülen bir yerdir. Türkiye kentleşmesi üzerine hiç okumadıysanız dahi sayısız filmde gözüken bu bölgeye eminim aşinasınızdır. Nerede Çekildi isimli sevdiğimiz hesap bu noktada imdadıma yetişti ve Sev Kardeşim ile Yuvasız Kuşlar’ın da burada çekildiğini öğrendim.
Susadım çeşmeye filmi nerede çekildi?
– Tarihi Cumalıkızık Köyü / Bursa | Facebook.
Ferdi Tayfur Derbeder Filmi ne zaman çekildi?
Enis Fosforoğlu’nun sinema oyunculuğuna dönüş yaptığı 1976’da çekilen film sayısı, bir önceki yıla oranla 61 azalarak 164 oldu.
Derbeder Filmi ne zaman çekildi?
Derbeder, Temel Gürsu’nun yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Erdoğan Tünaş’ın yazdığı filmin başrollerinde Ferdi Tayfur ve Canan Perver oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Hulki Saner üstlenmiştir.Benim gibi sevenler filmi nerede çekildi?
1977’de gösterime giren Benim Gibi Sevenler filminin çekimleri, Adalar başta olmak üzere İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirilmiştir.
Son Sabah filmi kaç yılında çekildi?
Son Sabah, Natuk Baytan’ın yönettiği 1978 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Erdoğan Tünaş’ın yazdığı filmin başrollerinde Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Yahya Kılıç üstlenmiştir.
Yuvasız Kuşlar Filmi ne zaman çekildi?
Yuvasız Kuşlar, Natuk Baytan’ın yönettiği 1979 yapımı Türk filmidir.Insan sevince filmi nerede çekildi?
Yeşilçam’ın eğlenceli yapımlarından olan Hayat Sevince Güzel filmi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çekildi. Filmin çekimleri için Türkiye’nin turistik bölgesi olan Ayvalık’ta çekim setleri kuruldu.
Ferdi Tayfur Yadeller Filmi ne zaman çekildi?
Yadeller, Temel Gürsu’nun yönettiği 1978 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Hulki Saner’in yazdığı filmin başrollerinde Ferdi Tayfur ve Necla Nazır oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise filmin senaristliğini yapan Hulki Saner üstlenmiştir.