AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Depar Zıt Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Depar Zıt Şarkı Sozleri
Depar Zıt Şarkısı
Bulamazdım bazen anlatacak kelimeler
Omrumun gectiği kucuk bir tunel
Cemberin icinde olsan fark etmez
Artık anlamsız bana tum cumleler
Yaşamak yanımda, olumse karşımda
Yanlış bir secim mi yaptım ben acaba?
Kafamdaki sis bulutu dağılmak bilmiyor
Aslında bulanık saclarım ruzgar ufluyor
Nefret ve sevgi, milimetrik bir cizgi
Kimyevi bir hataymış aşk dedikleri!
Varlığın yokluğun karmaşık duygu,
Senin icin boş olan benim icin dolu
Ayıramam mı sandın yanlışı doğruyu?
Herşeyi beklerim senden itin soyu
Uzaktayken guzeldim, yanında ucube mi?
Bu zıtlıklara alış, ya da onlara git

Merhaba! Depar zıt şarkı sözleri paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu şarkı metni gerçekten içsel bir çatışmanın ve zıtlıkların üzerine güzel bir şekilde odaklanmış. Şarkının duygusal derinliği ve düşünceleri işleyişi oldukça etkileyici. Sözlerdeki çelişkiler, kararsızlıklar ve karmaşık duygular dinleyiciyi derin düşüncelere sürüklüyor. Sanatçının iç hesaplaşmalarını ve zıtlıklar arasındaki denge arayışını açık bir şekilde dile getirmesi şarkıyı daha da etkileyici kılıyor. Zıtlıkların hayatımızın bir parçası olduğunu ifade eden şarkı, insan doğasının karmaşıklığına ve iç çatışmalara dikkat çekiyor. Bu tür derinlik içeren şarkıların dinleyiciler üzerinde farklı duygusal etkiler bıraktığını düşünüyorum. Şarkıların insanın içsel dünyasına dokunması ve onlara yansıması gerçekten önemli bir sanat gücüdür. Sizin de paylaştığınız bu şarkı sözleri üzerinden duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade ettiğiniz için teşekkürler. Eğer başka şarkı sözleri paylaşmak veya şarkılar hakkında konuşmak isterseniz ben buradayım! 😊

Geri