AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Denizciler nereye bagli?

Editör

Yeni Üye

Denizciler nereye bağlı?​

Denizciler Hatay ilinde yer almakta olup, Denizciler İskenderun ilçesine bağlıdır.Denizciler haritası konumu ise 36° 38′ 20.4828” Kuzey ve 36° 13′ 1.0992” Doğu gps koordinatlarıdır. Denizciler bağlı olduğu İskenderun ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Iskenderun nüfusu ne kadar?​

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) üzerinden alınan veriler çerçevesinde İlçemizin 2020 yılı nüfusu 250.964 olarak güncellenmiştir. İlçemiz nüfusunun mahalle bazında dağılımı aşağıda yer almaktadır.

Iskenderun Sahil hangi mahalle?​

Iskenderun Sahil hangi mahalle?
Sahil Yolu Posta Kodu 31200 Dumlupınar Mh.

Iskenderun deniz er eğitim alay komutanı kimdir?​

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ve Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay Ümmet Tosun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Kürt mü?​

Hatay nüfusu kozmopolit bir yapıya sahiptir. Kentin yerlileri arasında Türkler, Araplar, Kürtler, Hristiyan Araplar, Ermeniler bulunmaktadır. Hatay’ın çoğunluk nüfusunu Türkler oluşturmaktadır. İskenderun, Antakya, Dörtyol, Yayladağ, Reyhanlı, Erzin, Belen, Kırıkhan, Hassa ilcelerinde Türkler çoğunluktadır.

Hatay’ın en büyük ilçesi hangisi?​

Hatay’ın en büyük ilçesi hangisi?
Hatay’ın en büyük ilçesi olarak dikkat çeken Antakya, aynı zamanda il merkezidir.

Iskenderun kaç tane mahalle var?​

İskenderun ilçesinde toplam 45 mahalle bulundu.

Iskenderun nerede denize girilir?​

İskenderun Plajları
- Karaağaç Plajı Karaağaç Plajı, kalabalık ortamlardan hoşlananlar için elverişli bir ortam sunmaktadır.
- Micana Rhosus Beach.
- Rhosus Konarlı Plajı
- Sarıseki Turuncu Plajı

Bahriyeli asker acemilik kaç gün?​

Bahriyeli asker acemilik kaç gün?
Acemi birliğinde eğitim süreleri duruma göre değişiklik göstermektedir. Normalde 21 gün olan eğitim süresi bazı durumlarda artabildiği gibi yine bazı durumlarda daha kısa tutulabilmektedir. Acemi birliğinde bulunma süresi toplam askerlik hizmet süresinden düşürülmektedir. Mutlaka alınız.

Hataylılar Arap mı Kürt mü?​

Hatayın yüzde kaçı Türk?​

Ancak Hatay nüfusuna ait sağlıklı verilere 1940 ve sonrasında ulaşmak mümkündür. Buna göre Hatay’ın 1940 nüfusu, 246.138’dir. 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Türkiye nüfusu 83.154.997 kişidir. Hatay’ın 1.628.894 kişilik nüfusunun %50,2’si (817.998 kişi) erkek, %49,8’si (810.896 kişi) kadındır.

Denizciler, Hatay iline bağlı olan İskenderun ilçesine ait bir mahalledir. Denizciler'in koordinatları ise 36° 38′ 20.4828” Kuzey ve 36° 13′ 1.0992” Doğu'dadır. Mahalle, İskenderun ilçe merkezine 7 kilometre mesafede yer almaktadır.

Iskenderun ilçesinin nüfusu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2020 yılı itibarıyla 250.964 olarak güncellenmiştir. İlçenin nüfusunun mahalle bazında dağılımı ise detaylı olarak belirtilmemiştir.

Iskenderun Sahil mahallesi, Sahil Yolu Posta Kodu 31200 Dumlupınar Mahallesi olarak belirtilmektedir.

Iskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı ise Dz. Piyade Albay Ümmet Tosun'dur.

Hatay ilinin nüfusu kozmopolit bir yapıya sahiptir ve Türkler, Araplar, Kürtler, Hristiyan Araplar, Ermeniler gibi farklı etnik gruplardan insanları barındırmaktadır. Türkler, Hatay'ın çoğunluk nüfusunu oluşturmaktadır.

Hatay'ın en büyük ilçesi olarak Antakya dikkat çekmektedir. Antakya aynı zamanda il merkezi konumundadır.

Iskenderun ilçesinde toplam 45 mahalle bulunmaktadır.

Iskenderun'da denize girmek için tercih edebileceğiniz plajlar şunlardır:
1. Karaağaç Plajı
2. Micana Rhosus Beach
3. Rhosus Konarlı Plajı
4. Sarıseki Turuncu Plajı

Bahriyeli askerlerin acemi birliğinde eğitim süresi normalde 21 gün olup, duruma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Hatay'ın nüfusuna dair belirli verilere ulaşmak zor olmakla birlikte, Hatay'ın 1940 nüfusu 246.138 olarak belirtilmektedir. 31 Aralık 2019 itibarıyla ise Hatay'ın toplam nüfusu 1.628.894 kişidir. Hatay'ın nüfusunun %50,2'si erkek, %49,8'i ise kadındır.

Geri